Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: "Inițial am crezut că este fetiță și..."

 Dumba Gabriela
.

Theo Rose era convinsă că va avea fetiță, iar medicii i-au spus, după controalele inițiale, că instinctul ei este unul corect și va aduce pe lume o fată. Doar că nu a fost așa, iar Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiat, care se va numi Sasha. Theo Rose a povestit cum a ales acest nume pentru primul lor copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian au făcut o petrecere specială pentru a dezvălui sexul copilului lor, iar cu acea ocazie atât familia, prietenii, cât și fanii lor au aflat că vor fi părinți de băiat. Cântăreața a dezvăluit și povestea din spatele numelui ales pentru el, Sasha.

7878

Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru băiatul lor

Deși toată indiciile arătau că va fi mamă de fată, Theo Rose spune că ea a simțit că va aduce pe lume un băiat și numele Sasha i-a rămas în minte, fără să-și poată explica de ce.

„Mi se pare un aspect important, având în vedere faptul că știi foarte puține lucruri despre copilul tău în momentul în care îi alegi niște nume, pe care el o să le poarte în spate tot restul vieții. Eram curioasă de cum se întâmplă chestia asta. Inițial noi am crezut că avem fetiță, pentru că pe vremea cu anxietatea mea, încercând să mă vindec am mers pe la tot felul de terapii, și vreo doi terapeuți mi-au spus că eu voi fi mamă de fete.

Pentru că eu am această energie masculină care trebuie echilibrată cu cea feminină și am nevoie de niște prezențe feminine care să-mi înmoaie sufletul și energia. Mă rog, niște chestii d-astea. După care doamna doctor, pe la vreo 10 săptămâni de sarcină, și-a dat seama de sexul bebelușului și a încercat să ne facă o glumă tocmai ca gender reveal-ul să aibă mai mult farmec.

Citește și: Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio, în urmă cu 18 ani: „Băiatul ăsta trebuie…’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Petrică Hârțescu, pictorul fără un picior de la Românii au talent: „Trec printr-o perioadă foarte bună’

Citește și: Cum a slăbit Mirela Banias de la Insula Iubirii 20 de kilograme în două luni: „Nu am făcut operație și nu am luat pastile'

Așa că ne-a spus că o să fie fetiță. Doamna doctor a avut o reacție în fața monitorului, uitându-se, analizându-ne copilul, și noi am presupus că e clar ce se întâmplă și evident o să avem băiat. Atunci doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia de gender reveal a încercat să disimuleze și a zis: ‘Sunt mai mari șanse să fie fetiță’.

Și în toată zăpăceala aia o crezi pe cuvânt. În ziua petrecerii, deși eram aproape siguri că vom avea fetiță, eu speram în sufletul meu că vom avea un băiat, pentru că mă blocasem pe numele Sasha. Pur și simplu mi-a venit în minte numele ăsta, nu l-am ales și mă blocasem. Deși există și fete pe care le cheamă Sasha, nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa, mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi', a declarat Theo Rose, pe Instagram.

Cum a schimbat-o pe Theo Rose sarcina și ce spune despre nunta cu Anghel Damian

Theo Rose este fericită că va avea un copil și e de părere că acest aspect a transformat-o deja, în privința caracterului. Artista a precizat că a învățat să fie mai sigură pe ea și pe capacitățile ei de adult. Theo Rose a mai adăugat că sarcina a contribuit la diminuarea anxietății, întrucât focusul ei este asupra copilașului pe care îl poartă în pântec.

„Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta', a declarat Theo Rose, potrivit Elle.

Cât despre nunta cu Anghel Damian, Theo Rose nu a pus evenimentul în topul priorităților.

'În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui',  a dezvăluit Theo Rose, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton