Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent: "Colaborări cu..."

 Raiciu Adriana
.

Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au talent. Radu Palaniță, mecanicul cu voce de aur, a câștigat Românii au talent în 2020. La vremea respectivă, artistul a spus ce va face cu premiul cel mare, dar și ce planuri de viitor are! Iată ce se întâmplă acum cu acesta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Radu Palaniță a plecat acasă cu 120.000 de euro după ce a impresionat juriul și spectatorii „Românii au talent' cu vocea sa specială. Până la 40 de ani, a fost „doctor de mașini', iar apoi a fost supranumit „doctor de suflete', așadar concurent a luat decizia de a transforma o pasiune începută la karaoke în profesie.

ce-a-facut-radu-mihail-cu-premiul-de-la-romanii-au-talent-1-1024×498-1ce-a-facut-radu-mihail-cu-premiul-de-la-romanii-au-talent-1-1024×498-1

În cadrul unui interviu, Radu Palaniță a povestit cu lux de amănunte cum i s-a schimbat viața de când a câștigat Românii au talent, dar și cu ce se ocupă la momentul actual. Iată declarațiile făcute de îndrăgitul cântăreț!

Citește și: Viața lui Mircea Solcanu, un lung șir de drame:'Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul și…'

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului:„Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni’

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…/ EXCLUSIV

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Ce mai face Radu Palaniță, după ce a câștigat Românii au Talent

Mecanicul Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la Românii au talent în 2020. De atunci, viața lui s-a schimbat complet, iar acum spune că are multe colaborări, mai ales acum că s-a terminat perioada de restricții din cauza pandemiei.

Noutățile, trebuie să ținem cont și de perioada aceasta de pandemie, care s-a încheiat. S-au pus în miscare niște rotițe și descopăr o lume care mie îmi era străină. Ceea ce vedeam la televizor…ofer eu oamenilor ceea ce vedeam la televizor. Sunt colabărări cu teatru, dar și alte evenimente. Unde este nevoie să cânt, acolo cânt„, a spus Radu Palaniță, potrivit Click.

Chiar dacă a urcat de zeci de ori pe scenă, mecanicul cu voce de aur recunoaște că are încă emoții atunci când urcă în fața oamenilor.

Emoțiile sunt, ele au rămas în continuare acolo. Sunt constructive, fără emoții nu poți cânta oamenilor. Cu emotie cânt, iar acest lucru primesc si oamenii care ne ascultă„, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

Întrebat dacă are vreo părere de rău că și-a început cariera atât de târziu în muzică, câștigătorul Românii au talent a spus că nu regretă nici măcar o secundă din parcursul lui.

Nu-mi pare rău. Dacă Dumnezeu a considerat că la 35 de ani să încep să cânt, atunci înseamnă că asta a fost dorința lui și până atunci am înmagazinat muzica și acum o ofer mai departe„, a încheiat acesta.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton