Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au Talent. Cum arăta atunci și ce număr a avut în semifinală

 Miniosu Alexandra
.

Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au talent. Alexandru Marcu este unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 6. Puțină lume știe însă că tânărul nu e străin de lumina reflectoarelor. Acum câțiva ani, acesta a participat și la un alt show de televiziune, Românii au talent, de la PRO TV. Iată cât de mult s-a schimbat de atunci!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au talent. Alexandru Marcu, concurentul de la Insula Iubirii care a spus că nu-i place să fie atins de femei, a ajuns în semifinalele Românii au talent, acum câțiva ani. În prezent, el e unul dintre cei cinci bărbați ajunși în Thailanda, alături de partenerele lor, pentru a-și testa fidelitatea în cuplu.

alexandru-insula-iubirii-1alexandru-insula-iubirii-1

Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au talent. Alexandru Marcu s-a arătat destul de reticient la gesturile ispitelor de la Insula Iubirii, încă din prima ediție. Acesta le-a cerut să nu-l atingă, pentru că, spune el, nu-i place să fie atins de femei, cu excepția soției sale, Teodora. Asta deși partenera lui în vârstă de 19 a susținut că el ar fi venit cu ideea să se înscrie la emisiunie, confirmând totodată și faptul că „Este cel mai cuminte'.

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat:”Mă accepți așa cum e…”

Citește și: Celia și Bogdan au izbucnit în lacrimi la Insula Iubirii:„Uită-te la mine, sunt sub pământ!'

Citește și: Roxana Vancea se pregătește de botezul fiului ei. Cu ce problemă se confruntă:”Mi-e foarte greu”

Citește și: Sanda Ladoși și-a retras copiii de la școala de stat și studiază acasă:„Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România'

Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au talent

Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au talent. Alexandru de la Insula Iubirii este de profesie iluzionist. În urmă cu mulți ani, el a fost concurent și la Românii au talent. Atunci, el ajunsese în cadrul show-ului de la PRO TV până în semifinală. A fost însă eliminat în acea etapă, eșec pe care bărbatul l-a pus atunci pe seama unui boicot al producătorilor.

„Ajunsesem în semifinale şi eram fericit. Simţeam că pot trece de acest hop, bazându-mă pe numărul pregătit. Ei bine, după şase luni de muncă asiduă şi scenariul depus de patru săptămâni, am fost informat că nu mai merge şi trebuie să-l schimb. Mi s-a spus că o comisie tehnică s-a întâlnit şi a discutat punerea lui în scenă.

Ulterior, ei au trimis numărul spre studiu în Marea Britanie, la formatul mamă' al acestui show şi am primit undă verde. Putea să fie făcut. De regulă, când cei din Marea Britanie spun Da', aşa rămâne. Dar uite că, în cazul meu, lucrurile s-au schimbat şi am fost obligat să pregătesc altul. Au invocat motive tehnice', spunea Alexandru Marcu de la Insula Iubirii în 2013, pentru WOWbiz.ro.

Concurentul de la Insula Iubirii, în semifinala de la Românii au talent

Alexandru Marcu de la Insula Iubirii a apărut la Românii au talent. Mai întâi, Alexandru Marcu le-ar fi propus producătorilor de la Românii au talent un număr de magie cu cărţi de joc, idee care ar fi fost refuzată, pentru că nu ar fi fost considerată spectaculoasă. Ulterior, acesta ar fi hotărât să prezinte un număr cu o aţă pe care o înghiţea şi o scotea prin ochi. Acel număr a fost greu de privit pentru Andra şi Andi Moisescu.

„Andra a vrut să întrerupă momentul, iar Mihai Petre mi-a spus că am reuşit să îl indispun, să îi provoc silă. Să facă şi ei asta şi mai vorbim. Când am început să mă pregătesc pentru Românii au talent', am venit cu sufletul deschis. Nu credeam că alţii vor face scamatorii ca să mă scoată din show. Şi nu sunt singurul căruia i se întâmplă chestia asta', mai spunea el după eliminarea de la Românii au talent.

De ce s-au înscris Alexandru și Teodora la Insula Iubirii

Alexandru, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, a dezvăluit recent de ce s-a înscris la emisiune. Acesta consideră că, în primul rând, e testul lui, iar apoi testul lor, în calitate de cuplu.

„În primul rând, consider că este testul meu, apoi testul nostru şi apoi un test de devotament', a spus el, la Antena 1.

Alexandru Marcu și soția lui, Teodora, s-au cunoscut pe vremea când ea era încă în liceu. El a revăzut-o după alți doi ani, iar atunci a decis să o ceară de soție. Cei doi sunt căsătoriți civil din aprilie 2021.

„Nu m-aş imagina niciodată cu un alt bărbat, e tot ce am nevoie', spunea Teodora la Insula Iubirii, la începutul testului.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Comunicat de presă, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton