Radu Almășan de la Bosquito, prima apariție cu soția la un eveniment. Cum arată acum și ce surpriză le pregătește fanilor: „Mi-am refăcut viața, mi-am schimbat statutul” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Radu Almășan, solistul de la trupa Bosquito, s-a afișat pentru prima dată în public cu soția lui, Mădălina. Artistul este o apariție rară la petreceri și la evenimente, dar a făcut o excepție cu ocazia zilei de naștere a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, unde a venit însoțit de cea de a doua soție, Mădălina. Iată ce a declarat artistul despre viața sa personală, dar și despre proiectele profesionale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Almășan de la Bosquito, prima apariție cu soția la un eveniment. Radu Almășan, solistul de la trupa Bosquito, nu este un împătimit al ieșirilor mondene, fiind o apariție rară la evenimentele de acest gen. Recent însă, Radu a făcut o excepție, cu ocazia aniversării lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Artistul și-a scos soția din casă special pentru a-l serba pe celebrul toboșar, care a împlinit 70 de ani pe 31 ianuarie.

fb_img_1675329772340fb_img_1675329772340

Citește și: Solistul de la Bosquito se însoară, la 8 ani de la divorț! Cine este iubita lui Radu Almășan

Citește și: Îți mai amintești de solistul trupei Bosquito, Don Juan-ul anilor 2000? Ce face Radu Almăşan acum și cum mai arată

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse'. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon', filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…” / EXCLUSIV

Radu Almășan de la Bosquito, prima apariție cu soția la un eveniment

Solistul de la Bosquito, Radu Almășan, s-a afișat cu cea de a doua soție, Mădălina, la ziua de naștere a lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Vestitul toboșar a schimbat prefixul. La cei 70 de ani împliniți, Țăndărică a strâns mulți artiști la petrecerea pe care a dat-o, marți, la un restaurant renumit din cartierul Militari. Radu Almășan este o prezență rară la astfel de evenimente, dar acum a ținut să își serbeze prietenul și colegul de breaslă.

Radu Almășan spune că s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru că vrea să împingă în față cântecele trupei, nicidecum pe ei. Pe data de 14 februarie, cântărețul născut la Brașov și colegii lui pregătesc o mare surpriză pentru fanii lor. Artiștii își așteaptă admiratorii la concertul lor de la Sala Palatului ce marchează cei 23 de ani de activitate.

'Dacă nu era vorba de Țăndă, nici nu veneam. Ne-am mai retras din lumina reflectoarelor, împingem în față cântecele noastre. Mi-am refăcut viața, mi-am schimbat statutul. M-am recăsătorit, dar nu asta este important, ci muzica noastră și ceea ce facem noi pentru fani. Ne dorim ca piesele noastre să ajungă în continuare la sufletul lor', a declarat Radu Almășan, pentru viva.ro.

23 de ani de la înființarea trupei Bosquito

Radu Almășan și colegii lui de trupă își așteaptă fanii de Ziua îndrăgostiților la Sala Palatului, unde îi vor încânta cu melodiile pe care le-au lansat de-a lungul anilor.

'Îi așteptăm la Sala Palatului pe data de 14 februarie, unde va avea loc 'un concert de povestit la nepoți'. 14 februarie este și ziua noastră, a trupei, iar anul acesta vom serba 23 de ani de la înființare', a declarat Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, pentru viva.ro.

Artistul a locuit o perioadă în Statele Unite și consideră anii petrecuți acolo drept o mare experiență de viață. Radu Almășan le recomandă tuturor să facă acest pas, să treacă Oceanul și să stea o perioadă acolo.

'America a fost experiența vieții mele. Le recomand tuturor să meargă și să trăiască acolo. Își vor schimba perspectiva', a mai declarat cântărețul.

Radu de la Bosquito s-a însurat pentru a doua oară

Solistul trupei Bosquito, Radu Almășan, și-a refăcut viața și s-a căsătorit pentru a doua oară. Cea de a doua soție a lui se numește Mădălina. La opt ani de la divorțul de prima lui soție, artistul s-a recăsătorit cu Mădălina Ștefania. Evenimentul a avut loc în urmă cu doi ani.

Radu Almășan a mai fost căsătorit cu Delia, de care a divorțat în urmă cu 8 ani. Cei doi au avut o relație de lungă durată, care începuse încă din liceu. S-au mutat pentru o periodă de cinci ani în Statele Unite, însă lucrurile nu au funcționat așa cum sperau ei și au ajuns la divorț, când nimeni nu se aștepta!

Radu Almășan și Delia au divorțat în timp-record: într-un minut.

Foto: Facebook, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton