Puya va participa la America Express. Încep deja filmările pentru show

 Borcilă Andreea
.

Puya va participa la America Express, fiind unul dintre primii concurenți care intră în competiția de la Antena 1. La sfârșitul lunii aprilie, artistul a rămas fără permis de conducere și i s-a întocmit dosar penal, după ce ar fi fost prins de polițiști că ar fi consumat substanțe interzise. La câteva săptămâni după incident, s-a aflat că celebrul artist este primul concurent care pleacă în Asia Express, pe Drumul Aurului. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Filmările celui de-a cincilea sezon al emisiunii Asia Express, care de acum se numește America Express, de la Antena 1, vor începe luna aceasta. Noul sezon, mult așteptat, va fi prezentat de Irina Fodor, la fel ca în edițiile trecute când i-a ținut locul Ginei Pistol. Soția lui Răzvan Fodor îi va avea alături de coprezentatorii Oase și Marius Damian. Noile ediții se vor filma nu în Asia, ci în America de Sud. Astfel, nouă perechi de vedete vor alerga prin Mexic, Guatemala și Columbia, unde vor avea adevărate probe de foc. Câștigătorul va lua premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. 

puya-9puya-9

Începând cu luna aceasta, vor începe filmările pentru America Express – Drumul Aurului. Printre perechile de vedete, s-a aflat cine este primul concurent care va pleca în America de Sud. Potrivit Cancan.ro, Puya a semnat deja contractul cu producătorii de la Antena 1. 

Citește și: Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Adevărul…”

Citește și: Puya a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.Ce pedeapsă riscă

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații înainte de a deveni tată a treia oară:„Ieri sau astăzi ar fi fost termenul, dar…'. Corina Caciuc va naște natural

Citește și: Volodimir Zelenski și Emmanuel Macron, convorbire telefonică „lungă şi semnificativă'.Despre ce au discutat

Puya va participa la America Express

Potrivit sursei citate, au apărut informații despre primul concurent care va pleca în America Express, pe Drumul Aurului. Puya va începe imediat filmările pentru cel mai urmărit reality show.

Dragoș Gărdescu, pe numele său real, este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, dar și cei mai controversați, din cauza unor probleme pe care le-a avut cu oamenii legii. Puya este hotărât să iasă din zona de confort și să-și depășească limitele. Mai mult, știe deja care sunt condițiile de supraviețuire în emisiune. Trebuie să se descurce cu doar un dolar pe zi, să-și găsească de mâncare, un loc unde să doarmă, dar și localnici care să-i ofere transport gratuit. 

Puya, prins că ar fi consumat substanțe interzise la volan 

La sfârșitul lunii aprilie, o echipă de polițiști de la Brigada Rutieră l-au oprit pe artist pentru un control de rutină. Totul s-a întâmplat pe la prânz, în centrul Bucureștiului, mai exact pe bulevardul Magheru. Puya venea dinspre Universitate şi mergea către Piaţa Romană, în momentul în care a tras pe dreapta. În timp rezultatul la etilotest a ieșit negativ, testul pentru droguri a indicat că vedeta ar fi consumat cocaină. Dragoș Gărdescu ar fi invocat dreptul la tăcere și ar fi refuzat să dea declarații, au spus anchetatorii. 

Aceleași surse au precizat că artistul ar fi fost luat de către echipaj și dus la INML pentru analize. Mai departe, a fost condus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal deschis pe numele său.

Deocamdată, are permisul reţinut pe perioada cercetărilor, de care se ocupă poliţiştii de la Brigada Rutieră şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Puya are dosar penal pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise. Dacă va fi condamnat, îi poate fi anulat permisul de conducere între şase luni şi un an şi riscă o amendă penală.

Puya, prima reacție după incident 

În cadrul unui festival de la malul mării, cântărețul a vrut să stea de vorbă cu fanii despre ce s-a întâmplat la acea vreme. Artistul a glumit și a afirmat că le face reclamă celor de la Poliția Română.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți. Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo', a spus el pe scenă.

„Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez. Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă', a mai zis el.

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton