Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: "Adevărul..."

 Raiciu Adriana
.

Puya a ajuns în atenția publică mieruri, 27 aprilie 2022, când a fost oprit la un control în trafic. Artistul a fost supus unui test antidrog, rezultatul fiind unul pozitiv. La puțin timp după, a oferit primele detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Iată reacția cântărețului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Puya, în vârstă de 42 de ani, a fost prins la volan miercuri, 27 aprilie, sub influența substanțelor interzise, după ce a fost oprit pentru un control de rutină efectuat în sectorul 1 din București. După ce a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină și i-au fost puse testele pentru alcool și substanțe interzise, oamenii legii au constat că artistul consumase cocaină.

puya-1puya-1

Ulterior, acesta a fost condus pentru INML pentru analize suplimentare, dar i-a fost și suspendat permisul de conducere. În urmă cu puțin timp, cântărețul a oferit și primele declarații despre ceea ce i s-a întâmplat. Iată ce a spus acesta!

Citește și: Puya a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.Ce pedeapsă riscă

Citește și: Puya, despre moartea fratelui său:'M-a sunat cineva și mi-a zis că el nu mai e'. Cum s-a întâmplat tragedia

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…

Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Puya, primele declarații după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise

În data de 27 aprilie, Dragoș Gărdescu a fost oprit de polițiștii Brigăzii Rutiere pentru un control de rutină. Rapperul a fost supus etilotestului și rezultatul a fost negativ, însă oamenii legii l-au testat și pentru droguri. Însă, rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță, mai exact pentru cocaină.

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal’, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Cântărețul s-a ales cu dosar penal, dar și cu permisul luat. Invitat la un concert în stațiunea Costinești, le-a vorbit deschis fanilor despre evenimentul neplăcut.

„Nu vreau să discut despre asta. Adevărul se știe mai încolo. (…) S-au spus multe c… despre mine', a precizat Puya în mijlocul show-ului.

Totodată, artistul a mai ținut să facă și o glumă despre situația în care a fost implicat. Printre altele, a spus că acum nu mai face reclamă la chipsuri, ci la Poliția Română.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea? Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să știți', a glumit rapperul, pe scena din Costinești.

sursă foto- Facebook, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton