În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav: „El e mai sensibil”

 Borcilă Andreea
.

În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav. Cei doi au divorțat acum câțiva ani și sunt părinții unei fetițe, pe nume Sofia. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața cu altcineva, însă Bianca și Victor nu au uitat că au trăit, cândva, o frumoasă poveste de iubire. Recent, blondina a povestit ce relație mai păstrează cu fostul prezentator tv. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, deși nu mai sunt împreună, vor avea mereu o relație, mai ales că au o responsabilitate. Cei doi sunt părinții unei fetițe, pe nume Sofia, în vârstă de cinci ani. 

bianca-dragu-anu-victor-slav-i-sofia-natalia-1bianca-dragu-anu-victor-slav-i-sofia-natalia-1

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul unui show-ului Dansez pentru tine, de la Pro TV. În anul 2013, cei doi și-au unit destinele în fața altarului, dar după numai un an de căsnicie, s-a produs divorțul. Pe atunci, motivul ar fi fost acela că blondina ar fi fugit la Paris cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea.  

Citește și: De ce și-a anulat Bianca Drăgușanu vacanța din Dubai:”Am mare putere și…”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor:”Sunt multe intervenții de care am nevoie”

Citește și: O mai ții minte pe Mirela Banias de la Insula Iubirii, sezonul 4?Cum arată acum fosta concurentă

Citește și: Reghe a arătat ecografia fiului său și al Corinei Caciuc. Cum au reacționat fanii:„Frumușel foc'

În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav

Într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube Wownews, blondina a povestit în ce relație a rămas cu fostul ei soț, Victor Slav. Ea a mărturisit că s-au văzut chiar de Paște. Tatăl Sofiei și-a adus fetița acasă, după ce au petrecut o zi împreună. Bianca Drăgușanu susține că și-au vorbit, se salută și au o relație de prietenie.

„I-am dat pe Sofia într-una din zilele de Paști, a venit și mi-a adus-o. Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil', a spus Bianca Drăgușanu în interviu. 

Cine este iubita lui Victor Slav 

Cum Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, nici Victor Slav nu a rămas singur. Fostul om de televiziune este împreună cu Selina, pe numele ei real Elena Lupu. Cei doi formează un cuplu de mai multă vreme și au planuri mari pentru viitor. Recent, Victor Slav a rămas fără locuința de 100.000 de euro, după ce a vândut-o și a investit banii în cafeneaua pe care o deschisese. Din cauza pandemiei și a creșterii prețurilor, fostul prezentator a dat faliment, scrie Click.ro. Fostul prezentator de la Kanal D a mai avut, înainte de Selina și Bianca Drăgușanu, o relație de lungă durată cu artista Anda Adam, cu care a stat vreme de opt ani.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton