Puya a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Ce pedeapsă riscă

 Raiciu Adriana
.

Puya, în vârstă de 42 de ani, a fost prins la volan miercuri, 27 aprilie, sub influența substanțelor interzise, după ce a fost oprit pentru un control de rutină efectuat în sectorul 1 din București. Cântărețul s-a ales cu dosar penal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Gărdescu sau Puya, așa cum îl cunoaște o țară întreagă, a fost prins la volan miercuri, 27 aprilie, sub influența substanțelor interzise. După ce a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină efectuat în sectorul 1 al Captilaei și i-au fost puse testele pentru alcool și substanțe interzise, oamenii legii au constat că artistul consumase cocaină.

puya-1puya-1

Ulterior, acesta a fost condus pentru INML pentru analize suplimentare, dar i-a fost și suspendat permisul de conducere! Iată ce pedeapsă riscă cântărețul!

Citește și: Puya, despre moartea fratelui său:”M-a sunat cineva și mi-a zis că el nu mai e”. Cum s-a întâmplat tragedia

Citește și: Cum arată cele 3 fete ale lui Puya.Melissa și Iuliana apar în videoclipurile lui

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:Adio, prietene cu care am copilărit!

Citește și: Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski.Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

Puya a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise

În data de 27 aprilie, Puya a fost oprit de polițiștii Brigăzii Rutiere pentru un control de rutină. Aritstul a fost supus etilotestului și rezultatul a fost negativ, însă oamenii legii l-au testat și pentru droguri. Rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță, mai exact pentru cocaină.

Ulterior, cântărețul a fost condus la INML pentru alte analize suplimentare. După toată această situație, Puya s-a ales cu dosar penal și va fi trimis în judecată.

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal', se arată într-un comunicat al poliţiei.

La momentul actual, vedeta așteaptărezultatul mostrelor biologice privind consumul de substanțe psihoactive. Ulterior, oamenii legii urmează să încadreze fapta sa și să-l trimită în fața judecătorilor din Capitală.

Cântărețul nu a vrut să vorbească cu anchetatorii și nici nu a vrut să să ofere niciun fel de declarație în fața acestora. Însă, pentru moment, s-a ales cu permisul suspendat și va fi nevoit să aștepte o perioadă destul de lungă de timp până când va putea da din nou de carnet.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton