Puterea Dragostei a funcționat și pentru Andreea Mantea! Vedeta Kanad D, tratată ca o prințesă de iubitul ei: "În fiecare zi, el…"

 Dumba Gabriela
.

Are rol de Cupidon pentru tinerii care își caută sufletul pereche, însă până acum ea n-a avut noroc în dragoste. Iată că a ieșit soarele și pe strada Andreei Mantea și a găsit un bărbat care o face fericită. Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D este în al nouălea cer!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o serie de relații eșuate cu bărbați mai mult sau mai puțin cunoscuți în lumea mondenă, Andreea Mantea trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste, însă deocamdată nu-i dezvăluie identitatea. După ce s-a ars cu ciorbă și și-a pus pe tapet, de-a lungul anilor, unele dintre cele mai intime detalii din viața personală, Andreea este decisă să sufle și-n iaurt.

Însă, nu poate ascunde gesturile romantice ale bărbatului misterios din viața ei și postează pe site-urile de socializare florile pe care acesta i le oferă foarte des.

Tu știi cine a fost Cupidon?

andreea-mantea-si-david-2-crop-1584709519andreea-mantea-si-david-2-crop-1584709519

Zilele trecute, respectivul a făcut-o pe Andreea Mantea să se simtă în al nouălea cer printr-un mesaj emoționant, pe un bilețel, alături de un buchet de flori. „Te iubesc pentru tot restul vieții și dincolo de ea' este mesajul iubitului Andreei Mantea pentru aceasta.

Acum, spre surprinderea fanilor și a telespectatorilor emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Mantea a făcut în emisiune o altă dezvăluire din viața ei amoroasă.

„Iubitul meu îmi trimite flori în fiecare zi', a spus celebra moderatoare, semn că trăiește o frumoasă poveste de dragoste și că partenerul ei o face să se simtă în al noălea cer tratând-o ca pe o prințesă.

Andreea Mantea are un băiețel cu Cristi Mitrea

În 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița’ de la Antena 1, unde vedeta trebuia să fie cucerită de bărbații care participau la show, Andreea Mantea s-a îndrăgostit de luptătorul Cristian Mitrea, care a devenit rapid și tatăl copilului ei, David.

Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi. Din spusele prezentatoarei, certurile au început de când ea era în luna a şasea de sarcină.

Fiind gravidă, bruneta nu a mai suportat să trăiască aşa şi a pus punct relaţiei cu Cristi Mitrea, însă relația este păstrată la nivel de decență, din respect pentru băiețelul lor de patru ani.

Citește și:

Andreea Mantea trăiește povestea de dragoste a vieții sale. Vedeta nu se mai ascunde: „Te iubesc pentru tot restul vieții și dincolo de ea'

Andreea Mantea, surprinsă goală în cada plină cu spumă. Vedeta le-a spus tuturor cine i-a făcut poza

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton