Andreea Bălan și George Burcea, din nou față în față. Ce i-a adus împreună: "E musai să..."

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan și George Burcea păstrează legătura și s-au reîntâlnit de Ziua Copilului. Iată semnele care i-au dat de gol!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea s-au reîntâlnit cu ocazia Zilei Copilului, când George Burcea a venit să își vadă fetițele. Ambii părinți au postat pe rețelele de socializare story-uri care ilustrează cât de bine s-au simțit și cum s-au distrat Ella și Clarita.

Andreea Bălan a postat mai multe clipuri video cu cele douî fetițe care par să fi avut parte de 1 iunie pe cinste, iar George Burcea a dorit să arate că se ocupă în continuare de fetițe și nu lipsește de la evenimentele importante din viața lor.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe.Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Artista a precizat că actorul vine o dată pe săptămână să le vadă pe fete: „George vine o dată pe săptămână la fetițe, e musai să vină. Vrea, nu vrea, vine', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Andreea Bălan: „Îmi doresc pe cineva care să mă iubească”

Totodată, Andreea Bălan a ținut să precizeze că nu exclude posibilitatea de a iubi din nou și de ce nu, să se recăsătorească.

„Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească…Acum ți-aș spune că nu m-aș mai căsători, dar nu se știe, peste câțiva ani. Îmi doresc foarte mult iubire. Deși par foarte dură, la bază sunt un om foarte sensibil, am două personalități. Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva care să mă iubească și pe care să-l iubesc, îmi doresc iubire', a punctat cântăreața.

Citește și: La 4 luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan face primele declarații despre un posibil nou iubit:'Multe relații se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă asta'

Andreea Bălan a povestit pentru VIVA! și prin momentele grele prin care a trecut, șocul pe care l-a avut de depășit în legătură cu separarea de George Burcea, tatăl fetițelor sale.

„În prima fază, am fost șocată și supărată, și apoi, când a trebuit să ies public și să confirm, am intrat pe mecanismul de shut down al emoțiilor și am fost amorțită emoțional. Acționam doar în baza minții, fără să îmi dau seama de ceea ce simt. De mic copil, ca să pot să trec peste șocuri sufletești, am avut acest mecanism de anihilare a emoțiilor și am acționat în funcție de ce îmi spunea mintea. Pe social media nu am arătat ce am simțit cu adevărat, pentru că nu am vrut să spună publicul că mă victimizez. Unii oameni sunt răi și râd de suferința ta' , a povestit Andreea pentru VIVA! în legătură cu divorțul de George Burcea.

Andreea-Bălan-4Andreea-Bălan-4

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cum răspunde Andreea Bălan la atacurile lui George Burcea.„Probabil vrea să arate că e fericit că a scăpat de responsabilități'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton