Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Când începe noua emisiune de la Kanal D

 Miniosu Alexandra
.

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Surpriză uriașă pentru telespectatori! Organizatorii de la Kanal D au anunțat programul emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru, unul dintre cele mai așteptate show-uri din România. Cel mai atractiv quiz show, o adevărată gimnastică a minții pentru toată familia, va fi difuzat de trei ori pe săptămână, pe postul TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii Kanal D! Organizatorii postului de televiziune au dezvăluit când va avea loc premiera emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru, prezentată de nimeni altul decât Dan Negru. De asemenea, conform comunicatului de presă, quiz show-ul va fi difuzat de trei ori pe săptămână.

Dan-Negru-Jocul-Cuvintelor-Kanal-DDan-Negru-Jocul-Cuvintelor-Kanal-D

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. După plecarea de la Antena 1, Dan Negru revine în atenția telespectatorilor cu un nou format, la Kanal D. El va fi gazda emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Premiera quiz show-ului va avea loc în doar câteva zile, mai exact miercuri, pe 20 aprilie, începând cu ora 22:30.

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune'

Citește și: Ce cadou a primit Dan Negru de la Antena 1, de ziua lui.Și-a dat demisia, dar nu a fost uitat

Citește și: Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri:„Mai fumam niște iarbă, din când în când'

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie.Cum se înțeleg cei doi acum 

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Așadar, începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Emisiunea e descrisă drept cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii. Scopul emisiunii cu și despre cuvinte este să le pună oamenilor pune mintea la treabă. Aceasta va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30.

Fimările pentru quiz show-ul Jocul cuvintelor cu Dan Negru, de la Kanal D, au început deja într-un platou spectaculos. Acesta a fost special construit pentru această emisiune unică. Toți concurenții sunt pregătiți să arate că dețin acele calități care să le aducă râvnitele premii, dar și bucuria de a se juca cu sensurile și cuvintele.

„Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România. Îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum', a declarat Dan Negru despre emisiunea Jocul cuvintelor cu Dan Negru.

Când începe noua emisiune de la Kanal D

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Potrivit comunicatului, în fiecare ediție a noii emisiuni de la Kanal D, cinci concurenți stau în față cu Dan Negru, pentru a-și testa vocabularul și spontaneitatea. Înțelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care oferă şansa găsirii cuvântului corect. Gazda show-ului oferă definiția, iar participanții găsesc soluția.

Concurenții de la Jocul cuvintelor cu Dan Negru au la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenților va fi răsplătit cu premii importante în bani, în cazul în care reușesc să afle răspunsurile corecte.

Quiz show-ul, difuzat de trei ori pe săptămână

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Odată cu această emisiune, milioane de telespectatori se vor putea bucura și ei din fața micilor ecrane de provocările lansate de Dan Negru. Astfel, oamenii au posibilitatea de a intra în joc, din fața televizoarelor, pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.

Așadar, nu pierdeți premiera celui mai simplu de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale, Jocul cuvintelor cu Dan Negru', miercuri, 20 aprilie, de la 22:30! Antrenați-vă cu cel mai relaxant show concurs cu și despre cuvinte, de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, numai la Kanal D!

Sursă foto: Comunicat de presă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton