Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună, după zvonurile că s-au despărțit. Cum s-au fotografiat în avionul privat

 Borcilă Andreea
.

Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună din avionul privat. Fanii au crezut că cei doi s-au despărțit definitiv, după ce fostul model a postat o fotografie fără inelul de pe deget. În ciuda neînțelegerilor și a împăcărilor dintre ei, Monica Gabor a făcut publice câteva fotografii în care apare alături de Mr. Pink, semn că între ei totul decurge foarte bine. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună din avionul privat. Acum ceva timp, Monica Gabor se afla într-o vacanță la sora sa, Ramona, în Dubai. Cele două s-au aranjat, s-au îmbrăcat elegant și au postat o fotografie cu ele în social media. Fanii au observat imediat că, pe degetul Monicăi, lipsește inelul, așa cum obișnuia să se accesorizeze. Astfel, urmăritorii ei s-au gândit că între ea și Mr. Pink nu se mai înțeleg, din nou. 

monica-gabor-9monica-gabor-9

Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună din avionul privat. Vara trecută, Monica Gabor a șters toate fotografiile cu ea și iubitul ei. În plus, i-a înapoiat bijuteriile primite cadou. Vedeta a petrecut și mult timp cu Ramona Gabor, iar o perioadă au stat în Dubai, apoi au mers într-o vacanță în Grecia. Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar lucrurile au revenit la normal.

Citește și: Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată.Ce probleme are afaceristul, în timp ce Monica Gabor se distrează în Dubai

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: Ultimul mesaj transmis de Mircea Geoană, oficial NATO:”Războiul din Ucraina intră într-o fază mai complicată și mai sângeroasă”

Citește și: Laura Giurcanu, de nerecunoscut după 3 luni de foamete la Survivor:„M-am holbat în oglindă câteva minute' 

Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună din avionul privat, după zvonurile că s-au despărțit

Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună din avionul privat. După ce a divorțat de Irinel Columbeanu acum mai bine de un deceniu, Monica Gabor s-a mutat în America. Acolo, l-a cunoscut pe Mr. Pink, un om de afaceri chinez, cu o avere estimată la trei milioane de dolari. Împreună, își cresc copiii, pe Anthony din relația anterioară a lui Mr. Pink, și pe Irina, fata ei din fosta căsnicie cu Irinel Columbeanu.

După zvonurile cum că s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, Monica Gabor a publicat recent câteva imagini alături de iubitul ei afacerist, din avionul privat, pe contul de Instagram al vedetei. Astfel, cei doi formează în continuare un cuplu. 

Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună din avionul privat. Cei doi îndrăgostiți au urcat la bordul unui avion privat și au zburat din Dubai în Paris. Cel mai probabil, Mr. Pink a însoțit-o pe partenera lui de viață în Dubai pentru afacerea Ramonei Gabor. La aterizare, cei doi au luat masa împreună cu mai mulți prieteni, la un restaurant de lux. 

În ce relații a rămas Monica Gabor cu tatăl copilului ei, Irinel Columbeanu 

Pe 8 ianuarie 2022, Monica Gabor a împlinit 34 de ani, astfel că Irinel Columbeanu i-a trimis un cadou special. La mai bine de un deceniu de când au divorțat, Monica și irinel au rămas în relații bune. Afaceristul i-a trimis fostei soții, cu ocazia zilei de naștere, un exemplar al cărții lui lansate anul trecut, în decembrie.

Fiica Monicăi Gabor, Irina, i-a transmis mamei sale, de altfel, un mesaj emoționant în care și-a declarat dragostea.

„La mulți ani, Mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!', i-a transmis Irina.

„Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea', a scris Ramona Gabor pentru Monica, pe Instagram.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton