Procesul Elenei Udrea din Bulgaria, amânat din nou. Ce a declarat în drum spre sala de judecată

 Miniosu Alexandra
.

Procesul Elenei Udrea din Bulgaria a fost amânat din nou. Judecătorii bulgari au decis astăzi, 18 mai, să amâne iar pronunţarea în procesul fostului politician. Așadar, fosta „blondă de la Cotroceni' rămâne în continuare în spatele gratiilor, la Sofia. Iată ce declarații a făcut iubita lui Adrian Alexandrov în drum spre sala de judecată! Ce l-a spus reporterilor?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. Procesul Elenei Udrea din Bulgaria a fost amânat din nou. Miercuri, 18 mai 2022, judecătorii bulgari au hotărât să amâne din nou pronunţarea în procesul iubitei lui Adrian Alexandrov. Potrivit primelor informații, noul termen de deliberare este 8 iunie, relatează Antena 3.

elena-udrea-amanare-1elena-udrea-amanare-1

Așadar, în urma deciziei luate astăzi, Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor, la Sofia. Judecătorii bulgari au hotărât să pronunţarea pentru data de 8 iunie, la ora 15:00.

Citește și: Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea, în Bulgaria:„Eu personal i-am dat…'

Citește și: Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Elena Udrea, fosta ei „soacră”:”Nu mi s-a părut potrivit..”

Citește și: Juriul Eurovision din Republica Moldova a explicat de ce a acordat un punctaj mic lui WRS:”Iubesc România, dar…”

Citește și: Simona Florescu și Ioana Dichiseanu, gest emoționant în memoria lui Ion Dichiseanu:”Va fi ceva frumos”

Procesul Elenei Udrea din Bulgaria, amânat din nou

Potrivit sursei menționate anterior, amânarea a fost cerută de către avocații Elenei Udrea, care speră ca între timp, la București, să se pronunţe o decizie favorabilă în recursul în casaţie de la ÎCCJ cu privire la suspendarea pedepsei. Termenul procesului de la Bucureşti este fixat pentru luni. 

Judecătorii din Bulgaria au acordat un termen ceva mai lung, de două săptămâni, cu scopul de a vedea exact ce se va întâmpla în țara noastră.

Vă amintim că pe data de 5 iunie se scurge termenul limită de 60 zile pe care judecătorii bulgari îl au la dispoziţie pentru a definitiva extrădarea Elenei Udrea.

Ce declarații a făcut fostul politician, în drum spre sala de judecată

Astăzi, în presă au apărut noi imagini cu Elenei Udrea, de la Sofia. Fosta „blondă de la Cotroceni' a fost surprinsă de camere în timp ce se îndrepta către sala de judecată. Sursa citată scrie că iubita lui Adrian Alexandrov s-a afișat zâmbitoare și plină de speranță în fața reporterilor către sală, urmând să se stabilească dacă va fi predată autorităților din România.

În urmă cu scurtă vreme, Elena Udrea a fost condusă în fața judecătorilor de la Curtea de Apel din Sofia. Atunci când a fost întrebată de reporteri cum se simte, aceasta a răspuns scurt: „Bine, ca de obicei!'.

În plus, Elena Udrea a susținut că încă mai are speranțe în ciuda faptului că recursul în casație a fost amânat.

Atunci când a ieșit din sala de judecată, Elena Udrea a declarat că îşi doreşte ca şi în cazul ei să se aplice legea:

„E absurd ca doar în cazul meu în România să nu se aplice legea. Sunt arestată ilegal de 40 de zile', a adăugat ea.

Astăzi, 18 mai, Elena Udrea ar fi trebuit să primească decizia definitivă în dosarul privind predarea acesteia în România.

De ce nu a participat avocata Elenei Udrea la termenul de săptămâna trecută

La termenul ce a avut loc săptămâna trecută, avocata Elenei Udrea a susținut că a avut un accident chiar în ziua procesului. Din acest motiv, ea nu s-a putut prezenta în sala de judecată.

De altfel, Elena Udrea a susținut că își dorește ca această avocată să fie prezentă pentru că este avocata care a ținut legătura cu apărătorii ei din România și că e cea care are toate documentele necesare pe care blondina vrea să le folosească în acest proces.

Iubita lui Adrian Alexandrov a fugit în ziua condamnării

Pe data de 7 aprilie 2022, atunci când Înalta Curte de Casaţie şi Justiție (ÎCCJ) a pronunţat decizia, dis-de-dimineață, Elena Udrea a decis să plece în Bulgaria. Aceasta s-a oprit la Sofia, așteptând să afle verdictul final.

Atunci când a auzit că va intra în închisoare, pentru a-și executa condamnarea de 6 ani în dosarul Gala Bute, aceasta ar fi plecat spre Grecia. A fost însă prinsă la vama Kulata, iar de atunci Elena Udrea se află în arest.

Sursă foto: Captură video Antena 3

Vezi şi reguli de bună purtare în Bulgaria ca turist!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton