Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv: ”Eram mereu supărată, plânsă... nu ne mai înțelegeam”

 Cruceru Cristina
.

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este cea care a făcut anunțul, în mediul online. Bruneta a dezvăluit faptul că ea și soțul ei nu mai formează un cuplu, pentru că nu se mai înțelegeau de ceva vreme. Au decis să meargă fiecare pe drumul lui, însă dezvăluirile făcute de Simina sunt total neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv, vestea fiind dată chiar de brunetă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și soțul ei au decis să meargă pe drumuri diferite, din cauza neînțelegerilor dintre ei. Simina și Alex s-au despărțit de foarte multe ori până acum, însă pare că de această dată, totul este definitiv. Tânăra mămică este de părere că nu-și poate crește copilul, fiind mereu supărată și dezamăgită. Așa că, a decis că este mult mai bine ca fiecare să-și vadă de viața lui.

SiminaSimina

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în emisiunea Puterea Dragostei, de unde au plecat și împreună. Aceștia s-au căsătorit și au împreună cu băiețel, pe nume Dominic. Lucrurile nu au mers chiar bine în relația lor, căci s-au despărțit de multe ori. De data aceasta, Simina Loica a anunțat despărțirea definitivă de partenerul ei de viață

Citește și: Jador, mărturisiri surprinzătoare despre relația neîmplinită cu Simina Loica: „Am suferit…'

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu sunt prea bine'

Citește și: Procesul Elenei Udrea din Bulgaria, amânat din nou. Ce a declarat în drum spre sala de judecată

Citește și: Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc: „Cât am înjurat…'

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv

Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai formează un cuplu. Bruneta a dezvăluit că între ei doi lucrurile nu mai mergeau de ceva timp. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus și motivele pentru care a ales să nu mai fie împreună cu Alex.

'Deci eu cu Alex nu ne mai înțelegeam de acum mult timp, tot am încercat să ne înțelegem, să căutăm o cale pentru copil, dar dacă tu ca om nu ești fericit cu acea persoană, nici copilul nu este fericit. Și dacă copilul vede în fiecare zi ceartă, supărări, pe mama lui că plânge, ce rost are?

Ce rost are să mă vadă pe mine Dominic în fiecare zi supărată, plângând, nervoasă…nu pot să-i ofer lui atenție, educație, nu pot să-i ofer tot ce are el nevoie pentru că eram mereu supărată, mereu plânsă…', a spus Simina.

Simina Loica, despre comportamentul lui Alex Zănoagă

Fosta concurentă a emisiunii Puterea Dragostei nu regretă nimic din relația ei cu Alex, cu atât mai puțin faptul că are un copil cu acesta. Simina susține că a primit poze cu soțul ei, care a ieșit în club, așa că a ținut să-i transmită acestuia câteva cuvinte.

'Nu îmi pare rău că am copilul, copilul este tot ce iubesc eu și o să iubesc toată viața mea și o să mai fiu eu pe Pământ. Nu-mi pare rău o secundă. Nu-mi pare rău de nimic. Eu nu am nicio problemă, am primit poze cu el că a fost în club, Doamne ajută. Îmi doresc să fie fericit, să-și facă o relație, să-l iubească mai mult decât am putut eu să-l iubesc, să se înțeleagă de 100 de ori mai bine, să facă și un copil, să se poată ocupa de el. Bineînțeles că, Dominic va fi și va rămâne copilul lui toată viața lui. Nu înseamnă că trebuie să stau și eu forțat', a mai spus Simina, într-un live.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton