Cu ce probleme de sănătate a rămas soțul Ilenei Stana Ionescu, după ce a fost externat din spital: „Nu am nicio grabă să plec de aici, vreau să mai stau cu Ileana mea”

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce probleme de sănătate a rămas soțul Ilenei Stana Ionescu, după ce a fost externat din spital. Actrița Ileana Stana Ionescu 86 de ani, doamna scenei și cinematografiei românești, a trecut prin mari emoții, după ce soțul ei, Andrei Ionescu (96 de ani), a trecut prin câteva probleme de sănătate mai serioase. Din fericire, actorul și-a revenit și vrea să profite de fiecare minut, pentru a fi alături de soția sa. Vârsta înaintată a lui Andrei Ionescu își spune cuvântul, astfel că actorul suferă în continuare de o afecțiune care îl deranjează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce probleme de sănătate a rămas soțul Ilenei Stana Ionescu, după ce a fost externat din spital. Actrița Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, au trecut printr-un moment de cumpănă, după ce artistul a avut nevoie de îngrijire medicală, din cauza unor probleme de sănătate. Perioada spitalizării a fost una destul de dificilă pentru ambii soți, care rareori au stat despărțiți. Din fericire, Andrei Ionescu a revenit acasă, la draga sa soție și vrea să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună.

img-65-1img-65-1

Cu ce probleme de sănătate a rămas soțul Ilenei Stana Ionescu, după ce a fost externat din spital

Andrei Ionescu, soțul actriței Ileana Stana Ionescu, a fost externat, după ce a petrecut o vreme în spital, din cauza unor probleme de sănătate. Acesta a declarat că draga lui soție s-a panicat când a aflat că vor petrece un timp despărțiți, dar recent, cei doi au fost reuniți. Acum, cea mai mare dorință a lui Andrei Ionescu este să petreacă cât mai mult timp alături de draga lui Ileana Stana Ionescu.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani, după două AVC-uri: „Doarme foarte mult… Nu-și amintește multe lucruri”

Citește și: Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea: „Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob”

Citește și: Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm

'Acum sunt bine, desigur, mult mai bine. Ileana s-a speriat, când a auzit că mă internează, mai ales că noi nu prea am stat despărțiți. Dar, i-a trecut repede, e o femeie puternică, m-a așteptat cu emoții înapoi acasă. Mă întreba de curând cineva cum mă simt la 96 de ani. Mă simt foarte bine, iubesc viața. Să știți că nu am nicio grabă să plec de aici, vreau să mai stau cu Ileana mea.„, a declarat soțul Ilenei Stana Ionescu pentru Impact.ro.

„Cu vederea stau însă din ce în ce mai puțin bine'

Andrei Ionescu a mărturisit că a avut câteva probleme cu picioarele, dar tratamentul primit în spital și-a făcut efectul, iar acum se simte mai bine. Soțul actriței a mai menționat că nu mai vede atât de bine, așa că este nevoit să utilizeze telefon cu butoane.

Eu am avut aceste probleme cu picioarele, dar sunt trecătoare, cu vederea stau însă din ce în ce mai puțin bine, folosesc un telefon mobil vechi, cu butoane, din acela, din prima generație, ca să pot să simt tastele. Aici aș avea o problemă de sănătate, în rest, sunt bine'. a menționat soțul Ilenei Stana Ionescu.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei locuiesc într-un cartier, fără drum asfaltat

Soții Andrei Ionescu și Ileana Stana Ionescu se confruntă cu o mare problemă de când s-au mutat în cartierul Pipera. În zona respectivă, străzile nu au fost asfaltate și nici canalizare nu există, astfel că atunci când plouă, apa nu se poate evacua și se formează noroaie.

'Din păcate, în cartierul ăsta uitat de lume nu există drum asfaltat, taximetrele nu vin până aici, se tem să nu rămână îngropate în noroi. Trebuia să fie cel mai frumos cartier din lume, așa se anunța, dar s-au certat între ei și ne-au lăsat baltă. La noi, străzile au nume de mari actori.

Mai în glumă, vă pot spune că, atunci când te încumeți să mergi pe jos, până la strada Dem Rădulescu, intri în noroi până la glezne, până la strada Gheorghe Cozorici intri în noroi până la genunchi, iar până ajungi la strada Vasilica Tastaman deja ajungi să-ți pierzi pantofii în noroi. Toți care vin în vizită la noi trebuie mai apoi să-și spele mașinile'., a declarat Andrei Ionescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton