Nicoleta Nucă, declarații neașteptate despre nunta cu iubitul ei: „Nu-mi dau seama dacă anul ăsta a început cu stângul sau cu dreptul. E posibil să...”

 Radulescu Ruxandra
.

Nicoleta Nucă, declarații neașteptate despre nunta cu iubitul ei. Cântăreața Nicoleta Nucă a fost implicată într-o serie de proiecte frumoase anul trecut. Artista a avut ocazia să facă primii și pași în cinematografie, odată cu rolul din Sicilian Holiday. Artista a povestit recent ce planuri are alături de iubitul ei, Alex Ursache, mai exact când anume vor face nunta. Nicoleta nu a ezitat să vorbească și despre „jungla” showbiz-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă, declarații neașteptate despre nunta cu iubitul ei. Artista Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate voci din România. Ea s-a făcut remarcată la X-Factor, iar de acolo ușile i s-au deschis către o carieră muzicală de succes. Unul dintre marile vise ale Nicoletei a fost acela de fi și actriță, iar acesta s-a împlinit, atunci când a jucat în producția Sicilian Holiday. Artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Alex Ursache, iar Nicoleta a dezvăluit în ce stadiu se află planurile de nuntă. Nicoleta Nucă are și câteva proiecte în televiziune și vrea să continue cu cariera de actriță.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2016_05_15490682_2-nicoleta-prhttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2016_05_15490682_2-nicoleta-pr

Nicoleta Nucă, declarații neașteptate despre nunta cu iubitul ei

Nicoleta Nucă a avut o ascensiune frumosă în showbiz, talentul ei muzical fiind foarte apreciat. Ea trăiește o poveste de dragost intensă cu logodnicul ei Alex Ursache. Nicoleta nu se grăbește să facă nunta, deși și-ar dori ca ceremonia să aibă loc anul acesta. Momentan tot cariera ocupă primul loc în viața ei.

Citește și: Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Ce rol interpretează:'Filmul va apărea în 2023, m-am potrivit mănușă'

Citește și: De ce nu au mai păstrat legătura Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică:„Am cântat doar doi ani după X Factor’

E posibil să facem nunta, încă n-am stabilit. Anul ăsta a început… Nu-mi dau seama dacă a început cu stângul sau cu dreptul, cu siguranță n-a început cu stângul, dar nu știu dacă a început cu dreptul. Oricum a început bine, în principiu… Sunt mulțumită de ce a început să se miște. Am deja în plan niște proiecte tv, dar momentan nu pot să divulg ce și cum, pentru că vreau să le văd concretizate. În continuare mă concentrez pe muzică. Asta e primordială pentru mine.” a declarat Nicoleta Nucă, pentru Fanatik.

Nicoleta Nucă: „Nu poți să placi tuturor”

Nicoleta Nucă a învățat să-și gestioneze viața personală în lumina reflectoarelor și e de părere că lucrul cel mai important este să fii asumat. Un alt aspect pe care a fost nevoită să îl accepte a fost acela că vor exista dintotdeauna critici și este nevoie să fie puternică pentru a face față.

Cu siguranță nu a fost și nu este ușor. Odată ce intri în lumea asta trebuie să fii conștient că lași la ușă toată intimitatea. Anumite aspecte ale vieții nu mai pot rămâne doar pentru tine. Vrei, nu vrei, la un moment dat se află oricum. Trebuie să fii asumat și foarte puternic în privința criticilor, a comentariilor oamenilor.

Nu poți să placi tuturor. Se va găsi mereu cineva care să comenteze într-un mod negativ despre tine, despre cum te-ai îmbrăcat, despre muzica pe care o faci, despre fața pe care o ai, despre orice. Este ceva normal, dar, din păcate nu este un lucru ușor și de înțeles pentru absolut oricine. Trebuie să te înarmezi cu foarte multă putere și foarte multă asumare când intri în lumea showbiz-ului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton