Prințul Philip, operat de urgență pe cord, la 99 de ani! Cum se simte acum soțul Reginei Elisabeta

 Oana Pantazi
.

Palatul Buckingham a anunțat că Prințul Philip a fost operat pe cord pentru o problemă preexistentă. Iată care este acum starea de sănătate a Prințului consort!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prințul Philip a fost operat recent pe cord, după ce, la jumătatea lunii februarie a fost internat în Spitalul St. Bartholomew, acuzând probleme de sănătate. Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost supus unei proceduri chirurgicale pe cord, deși are 99 de ani.

6Regina16Regina1

Prințul Philip, operat la 99 de ani

Prințul consort, care va împlini 100 de ani în luna iunie, s-a confruntat, în anii din urmă, cu mai multe probleme de sănătate, iar acum a fost supus din nou unei intervenții la inimă. Familia regală britanică a anunțat acum că Prințul Philip a fost operat cu succes cu succes printr-o procedură pe inimă pentru o boală preexistentă.

„Ducele de Edinburgh a suferit ieri o procedură de succes pentru o afecțiune cardiacă preexistentă la Spitalul St Bartholomew. Alteța Sa Regală va rămâne în spital pentru tratament, odihnă și recuperare pentru câteva zile', a anunțat Palatul Buckingham.

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat: „Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce vedete sunt acuzate, alături de Beatrice Rancea, în dosarul fraudei de la Opera din Iași. Doina Levința e pe listă

Citește și: Andreea Tonciu, probleme în căsnicie? „De patru ani nu mai dorm cu soţul meu”

Citește și: Primele imagini cu medicul-erou Cătălin Denciu, după incendiul de la Piatra Neamț. „Am reușit treptat să merg din nou”

Prințul consort a fost internat inițial în Spitalul King Edward VII din Londra pe 16 februarie, ca măsură de precauție, deoarece nu se simțea bine. Apoi a fost mutat, la începutul acestei săptămâni, în spitalul londonez St. Bartholomew pentru a-și continua tratamentul unei infecții și observarea unei boli de inimă preexistente, a anunțat Palatul de la Buckingham, conform BBC.

Operat de urgență și în 2011

Prințul Philip a fost operat pe cord și în anul 2011, chiar în ajunul Crăciunului, după ce a acuzat dureri în piept. Atunci în vârstă de 90 de ani, soțul Reginei Elisabeta a fost spitalizat chiar în ajunul Crăciunului și i-a fost montat un stent pe o arteră din apropierea inimii.

Chiar dacă operația a fost declarată de medici ca fiind invazivă, Prințul consort nu s-a aflat în pericol, iar recuperarea a fost destul de rapidă. În schimb, acesta și-a petrecut sărbătorile de iarnă în spital.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton