De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică: "A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De pe o zi pe alta. Așa a luat Ana Porgras de la „Survivor decizia de a se retrage din gimnastica de performanță, după multe medalii, dar și mai multe accidentări. A depășit cu greu perioada grea, de după, dar acum pare că a intrat într-o nouă etapă a vieții, în care face performanță, din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana, ești un sportiv de performanță, ai făcut parte din lotul de gimnastică și ai multe medalii în palmares. Ce te-a determinat să spui da provocării „Survivor România?

Mereu m-am uitat la emisiuni de genul acesta. M-am gândit adesea dacă aș putea să fac față unui astfel de show. Îmi place să cred că da. Am foarte multă răbdare cu oamenii, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Dacă văd că nu am cu cine, mă retrag. Pentru „Survivor România am forța fizică necesară, sunt tolerantă și transform situațiile în favoarea mea, chiar dacă nu sunt.

Ana-Porgras-1Ana-Porgras-1

Ana Porgras: „A meritat sacrificiul pentru gimnastică'

Cum ai ajuns să faci gimnastică? Cine ți-a îndrumat primii pași?

Aveam patru-cinci ani și mă jucam afară, cu copiii și, dintr-o joacă, m-am pus în poziția sfoară, mi s-a părut lejer. I-am arătat și mamei ce pot să fac, a vorbit cu o prietenă, și aceasta a sfătuit-o să mă ducă la gimnastică. A găsit o sală în Galați și, când am intrat prima dată acolo, am urcat pe bârnă, aparatul care mi-a plăcut cel mai mult. A meritat sacrificiul, chiar dacă nu mai aveam timp de copilărie.

Citește și: Drama trăită de Ana Porgras de la Survivor.S-a născut într-o familie foarte săracă

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. Majda:„Cu șobolanii, dădeam șerpii cu mâna'

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău:„Până nu ajungem la starea civilă…'

Ana Pogras: „Puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă'

Care au fost cele mai grele momente în cariera ta de sportiv?

Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta. Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă.

Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton