Meghan Markle și Prințul Harry au aniversat 2 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit momentul: "S-au asigurat că nimeni nu îi va suna"

 Cica Cristina
.

Au trecut doi ani de când Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele. Au trăit multe de atunci, au devenit părinți, s-au mutat, au părăsit Casa Regală, iar acum aniversează doi ani de când s-au căsătorit. Iată cum au ales să sărbătorească fericitul eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, Meghan Markle și Prințul Harry și-au rostit jurăminte la capela St. George din Castelul Windsor, moment urmărit de aproape două miliarde de oameni.

În ultima perioadă, de când s-au mutat în Los Angeles, cei doi și-au ocupat timpul cu munca filantropică. Au lucrat cu diverse organizații de voluntariat pentru a le veni în ajutor persoanelor afectate de pandemie, dar au plănuit și lansarea propriei organizații nonprofit, care va purta numele de Archewell. Totuși pentru a marca aniversarea de doi ani, cei doi au luat decizia de a-și lua o zi liberă de la toate activitățile pentru a petrece în familie, alături de fiul lor, Archie, care a împlinit de curând un an.

Citește și: La mulți ani, Archie! Fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry a împlinit 1 an.Părinții lui au dat publicității un video adorabil

Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat o zi liberă

„Aceștia vor să petreacă timp de calitate unul cu celălalt, ca o familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu vor avea întâlniri și că nimeni nu îi va suna.', a precizat o sursă pentru publicația Bazaar.

Astfel de ocazii au fost marcate întotdeauna de cuplu într-un mod inedit. Cu un an în urmă Prințul Harry ar fi decis să își surprindă partenera cu o brățară încrustată cu diamante, pe care ar fi stat gravate zilele de naștere celor trei, Meghan, Harry și Archie, notează verdict.ro.

Anul acesta, însă, a fost diferit, mai ales că cei doi au renunțat între timp la îndatoririle regale. Au petrecut într-un mod simplu, prețuind fiecare clipă petrecută unul alături de celălalt, iar acesta ar putea fi începutul unei tradiții în ceea ce îi privește.

Citește și: A devenit influencer în domeniul culinar! Meghan Markle are o rețetă specială de banana bread.Care sunt cele două ingrediente secrete care-i dau o savoare specială

Au o legătură puternică, iar secretul realției lor ar consta în faptul cp reușesc, cumva, „să blocheze” gălăgia din jur și să se bucure cu adevărat de fiecare clipă petrecută împreună: „Noi ne axăm pe cine suntem ca și cuplu. Atunci când îndepărtezi toată gălăgia, devine ușor să te bucuri de a fi împreună cu cineva.', spunea Meghan Markle la un moment dat.

Harry and Meghan to end media contact with British tabloidsHarry and Meghan to end media contact with British tabloids

Sursa foto: Hepta

Citește și: Meghan Markle, discreditată de un fotograf cu care a lucrat în trecut:”Era groaznic de pretențioasă, răutăcioasă și greu de suportat”. De ce refuza să i se fotografieze picioarele

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton