Ce i se întâmplă lui Mihai Bendeac, după ce a anunțat că avut simptome de COVID-19: "Oamenii se uită cu o oarecare spaimă"

 Cica Cristina
.

Mihai Bendeac a vorbit despre ceea ce i se întâmplă de când a anunțat că a avut simptomele infecției cu noul coronavirus. Există persoane care se poartă absolut normal, iar la polul opus există oameni care îl privesc diferit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus. Juratul iUmor a precizat cum s-a manifestat boala, dar și cum a contractat virusul.

Actorul a declarat că totul s-a întâmplat după înmormântarea bunicului său, la mijlocul lunii martie. Preoții și toți ceilalți slujnici ai bisericii au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar la scurtă vreme, Mihai Bendeac și familia sa au început să aibă simptomele specifice noului coronavirus. ‘Ne-am infectat la înmormântarea bunicului. În cinci minute aveam toate simptomele’, a declarat Mihai Bendeac.

Citește și: Delia, însărcinată? Mihai Bendeac, colegul ei de la iUmor, a întrebat-o direct!Răspunsul solistei lasă loc de interpretări

Atât unchiul cât și mătușa lui Mihai Bendeac au ajuns la spital, însă mama, tata și fratele său s-au tratat acasă.

Mihai Bendeac: „Se uită la mine cum se uită babele la mort”

Acum, actorul dezvăluie cum se poartă oamenii de când au ieșit la iveală aceste detalii: 'Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima cateogorie sunt oamenii care mă salută așa cum mă salutau de obicei (…) A doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni de zile și acum am și anticorpi și sunt și imun și mi-am făcut și testul și a ieșit negativ, sunt în cea mai bună poziție cu putință și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curozitate morbidă. Iar alții care se uită cu o oarecare spaimă', a declarat Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Citește și: Anda Adam l-a fascinat pe Mihai Bendeac.Ce s-a întâmplat pe scena iUmor, după ce actorul a spus că Anda are picioarele perfecte

Mihai Bendeac: „Până la urmă e o gripă…”

Mihai Bendeac este de părere că există mai multe persoane care au experimentat simptomele. În ceea ce îl privește a avut simptome mai puternice 24 de ore, apoi au început să se simtă îmbunătățiri în ceea ce privește starea de sănătate.

Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă', a mai precizat Mihai Bendeac, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Mihai-Bendeac-1Mihai-Bendeac-1

Citește și: Trauma care-l va urmări toată viața. Mihai Bendeac nu va uita niciodată drama lui Dan Mihăescu:”Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton