BREAKING NEWS. Prințul Harry și Meghan Markle, implicați într-un "accident aproape catastrofal", în New York: "Un grup de paparazzi extrem de agresivi..."

 Dumba Gabriela
.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-un accident descris de presa străină ca fiind „aproape catastrofal”. Primele informații arată că Harry, Meghan și mama acesteia au fost urmăriți de paparazzi timp de aproape două ore, timp în care mai multe maşini au fost izbite, în New York.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Incidentul care a fost la un pas de tragedie a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

Megan Markle, Prince Harry and Doria Ragland Arrive at the Women of Vision Awards in New York City.Megan Markle, Prince Harry and Doria Ragland Arrive at the Women of Vision Awards in New York City.

Primele detalii despre accidentul în care au fost implicați Harry și Meghan

„Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi', a transmis purtătorul de cuvânt într-un comunicat de presă.

„Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)„, spune purtătorul de cuvânt al lui Harry, conform Reuters și BBC.

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…’

Citește și: Care este cel mai mare regret al Adei Dumitru după participarea la Survivor 2023: „Sinceră să fiu… m-au influențat

Harry, la un pas de a-și pierde viața ca mama lui, Prințesa Diana, acum 26 de ani

Prințesa Diana sau Lady Di, așa cum era alintată de media, a murit la Paris, pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla alături de iubitul ei, Dodi al-Fayed, a făcut accident în timp ce încerca să scape de paparazzii care o urmăreau pe motociclete.

Moartea ei a aruncat monarhia britanică în criză și venea după dezintegrarea publică a căsătoriei ei cu prințul Charles.

O anchetă îndelungată încheiată în 2008 a concluzionat că prințesa Diana și Dodi al-Fayed au fost uciși din cauza modului neglijent de a conduce al șoferului Henri Paul și din cauza paparazzilor care urmăreau mașina. Tatăl lui Dodi Al-Fayed a susținut că accidentul a fost comisă de serviciile secrete britanice la ordinul regretatului soț al reginei Elisabeta, Prințul Philip.

O investigație a poliției care a analizat dacă ar fi putut fi ucisă, a respins o serie de teorii ale conspirației și a stabilit că șoferul Henri Paul fusese beat și conducea prea repede.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton