"Doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă". Ce dietă ține Andra acum

 Dumba Gabriela
.

Andra a clarificat că nu este gravidă în prezent, așa cum se discută pe rețelele de socizalizare, ci „doar grasă”. Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, Andra a vorbit despre dieta pe care o ține în prezent și a recunoscut că s-a îngrășat în pandemie pentru că a petrecut mult timp acasă, timp în care a gătit zi de zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andra adoră să gătească, iar în pandemie a făcut asta din plin și pentru că iubește și mâncarea la fel de mult a acumulat câteva kilograme care i-au făcut pe fani să creadă că este gravidă. Soția lui Cătălin Măruță a început să fie mai atentă la mâncare, însă nu a ajuns încă în punctul în care vrea să țină o dietă drastică.

345437196_203437109122853_3061601066580530115_n345437196_203437109122853_3061601066580530115_n

Andra recunoaște că s-a îngrășat, dar a intrat la dietă: „Nu sunt gravidă, sunt doar grasă”

Andra a recunoscut că dorința și motivația de a slăbi trebuie să vină doar de la ea, nu ca urmare a unor comentarii sau bârfe, de la unul, de la altul.

„Mi-am, dat seama de un lucru, că trebuie să plece de la tine chestia asta, e de cum te simți tu. Și până nu-mi dau eu seama că nu mă simt bine în costum de baie, în vacanță, poate să-mi zică oricine… Mai poți păcăli cu o haină largă, cu un corset', a spus Andra.

Mihai Bobonete nu a închis subiectul acesta foarte repede, ci i-a mai citit Andrei câteva curiozități pe care oamenii le au despre ea. „Fii atentă, apropo de curiozități, știi ce caută lumea despre tine pe Internet? Am dat un search și ți le zic: „Andra măruță vârsta”, „Andra Măruță copii”. „Andra Măruță nemachiată”, „Andra Măruță gravidă”.

Andra a dat imediat răspunsul, amuzată de curiozitățile fanilor:

„Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Știi cum e, unul pune pe picioare, altul pune pe burtă, pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Am fost la concerte și venea lumea, doamna Andra, felicitări. Nu, doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă'.

Citește și: Mihai Bendeac a pozat în lenjerie intimă, la 40 de ani: „Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt'. Cum au reacționat internauții

Citește și: Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel / Ce operații estetice are

Andra a recunoscut că s-a îngrășat în pandemie

Andra spunea anul trecut că a decis să înceapă o dietă după ce a văzut rezultatele la sora ei.

Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea a putut, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea. Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție.

Și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am ajuns la 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite', a declarat Andra, în februarie 2022, în emisiunea „La Măruță'.

Mihai Bobonete și-a amintit, însă, că la filmările pentru „Românii au talent' (PRO TV), acolo unde sunt colegi de juriu, Andra a afișat la început altă siluetă: „În audiții m-ai făcut. În audițiile înregistrate în octombrie tu ai venit cu 6-7 kg mai puțin. Eu am venit cu 3 în minus, iar tu cu 6-7. Tu ești periculoasă, nu se știe ce și cum'.

Ce dietă ține Andra în prezent

Andra a recunoscut că a început o dietă, un stil de viață mai degrabă, extrem de popular la ora actuală, intermittent fasting (post intermitent).

„Am început fasting, nu mai mănânc după 6 seara', a spus partenera lui Măruță. Postul intermitent este o formă de post care implică repaus alimentar total într-un anumit interval de timp.

De exemplu, metoda 16/8 implică renunțarea la orice aliment pentru un interval de 16 ore, mesele fiind consumate în decursul celor 8 ore rămase„, a dezvăluit Andra.

Andra adoră să gătească acasă

Mihai Bononete a lăudat-o pe Andra pentru felul în care se gătește la ea în casă și a recunoscut că e greu să te abții la așa mâncare.

„Eu de două ori am mâncat la tine de când suntem vecini. Prima dată am mâncat sarmale și, nu vă exagerez, o sarma era cât paharul ăsta, exact sarmale oltenești, ca pe vremuri. Iar ultima oară a venit Maria (n.r. fiica lui Bobonete), a fost la voi și a venit cu niște chestii, care inițial am crezut că sunt niște cococele sau nu știu ce. Erau într-o folie de staniol trei de-alea cu câte patru. Și am zis să gust și eu una. Iar la un moment dat m-a întrebat Ocrav (n.r. fiul) ce a fost acolo, adică el nu a mai apucat'.

„Da, așa am fost crescută. În Ardeal se știe, se gătește cu sosuri, așa am crescut. Îmi place să și gătesc, îmi place să mă uit pe net la tot felul de rețete și le și încerc. Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc. Am și partener la chestia asta. Ne-am potrivit foarte tare la chestia asta. Cătălin nu e fandosit la mâncare'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton