Prințul Charles vine în România. Cu cine se va întâlni moștenitorul coroanei britanice

 Oana Pantazi
.

Alteța Sa Regală Prințul Charles vine în România miercuri și va fi primit, la Palatul Elisabeta, de Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort, Radu Duda. De asemenea, Prințul de Wales va avea o întrevedere, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Prințul Charles vine în România miercuri, 25 mai. Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta, iar președintele Klaus Iohannis îl așteaptă la Palatul Cotroceni pe moștenitorul coroanei britanice.

Printul-Charles-vine-in-Romania-10Printul-Charles-vine-in-Romania-10

Prințul Charles vine în România din nou

Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, vine în România miercuri, 25 mai, și va vizita Palatul Cotroceni la ora 14:45, iar Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei transmite că moștenitorul tronului Marii Britanii va merge la Palatul Elisabeta, unde se va întâlni cu Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort, Radu Duda.

Citește și: Ce schimbări vrea să facă Prințul Charles la Palatul Buckingham după ce va deveni rege. Elisabeta a II-a e nemulțumită

Citește și: Prințul Harry îl critică pe Prințul Charles pentru felul în care l-a crescut: „Tata m-a tratat…'

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață’

Prințul Charles nu este la prima sa vizită oficială în România, moștenitorul coroanei britanice vizitând Palatul Elisabeta și în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. De altfel, Prințul de Wales ne vizitează țara aproape anual din 1988 încoace, în timp ce Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale în Marea Britanie. Prinţul Charles are o lungă relaţie personală cu ţara noastră și cu Casa Regală a României, oferită atât de descendența comună – fostul Suveran al României şi Regina Elisabeta a II-a o au ca stră-străbunică pe Regina Victoria a Marii Britanii -, cât și de proprietățile sale din Transilvania.

Prinţul Charles deţine două proprietăţi în România: una în Valea Zălanului (judeţul Covasna), deschisă turiştilor, şi o alta în satul Viscri (judeţul Braşov), loc care l-a fermecat pe prinț și pe care l-a popularizat cu fiecare ocazie. Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

Anunțul Reginei Elisabeta a II-a

Deși o mare parte a britanicilor încă mai sperau că se va sări o treaptă în linia de moștenire la tron și rege va deveni Prințul William, iată că suverana le-a spulberat așteptările. Mai mult, când Charles va urca pe tron, Camilla Parker Bowles, soția prințului, va fi următoarea regină a Marii Britanii!

În luna februarie a acestui an, Regina Marii Britanii a dezvăluit într-un mesaj care marchează cea de-a 70-a aniversare a domniei sale, Jubileul de Platină, că este „dorința ei sinceră’ ca ducesa de Cornwall, Camilla, să aibă acest titlu, „atunci când va veni acel moment’. Ea a insistat că soția prințului Charles trebuie să devină „regina consoartă’, atunci când fiul ei va deveni rege.

Un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că Prințul de Wales (73) și Ducesa de Cornwall (74) au fost „emoționați și onorați’ de cuvintele reginei.

În această zi istorică, soția mea și cu mine ne alăturăm vouă în felicitarea Majestății Sale Regina pentru remarcabila realizare de a servi această națiune, Regatele și Commonwalth timp de 70 de ani. Devotamentul Reginei pentru bunăstarea întregului popor inspiră și mai multă admirație cu fiecare an ce trece.

Suntem profund onorați de dorința mamei mele. Am căutat împreună să slujim și să sprijinim Majestatea Sa și oamenii din comunitățile noastre, iar draga mea soție a fost sprijinul meu constant pe tot parcursul. Acest Jubileu de platină fără precedent ne oferă oportunitatea de a ne uni pentru sărbătorirea Reginei, prin exemplul căreia vom continua să fim conduși anii următori, a transmis Prințul Charles, conform dailymail.co.uk.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton