Valentin de la Mireasa, acuzat că are un copil. Cum se apără concurentul: "Și-a abandonat propria fiică"

 Dumitrache Laura
.

Valentin de la Mireasa a avut parte de un moment surprinzător în ediția de marți, a emisiunii. Concurentul a fost acuzat de un bărbat că are un copil pe care nu vrea să îl recunoască. Mama lui Valentin a intrat în direct, în legătură telefonică, și a lămurit lucrurile. De asemenea, iubitul Alinei s-a apărat în fața acuzațiilor venite din exterior.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Noi informații surprinzătoare au ieșit la iveală despre un concurent din casa Mireasa. Valentin, concurent în emisiune, a fost acuzat că are un copil pe care refuză să îl recunoască. Mai mult, persoana din exterior care a făcut aceste acuzații susține că iubitul Alinei nu și-a asumat responsabilitatea de tatăl.

ValentinValentin

Valentin formează un cuplu cu Alina, iar în ediția de marți a emisiunii Mireasa, Simona Gherghe a dezvăluit că tânărul ar avea un copil. Un bărbat a trimis un mesaj producției în care mărturisește că Valentin ar avea o fetiță de doi ani, dar pe care refuză să o recunoască.

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:”Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă”

Citește și: De ce este Alina Rusu de la Mireasa virgină la 30 de ani:„Nu am avut relații intime'

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Cine era mama din Timișoara, care a sărit de pe bloc, cu doi copii în brațe.Declarațiile martorilor

Valentin de la Mireasa, acuzat că are un copil

Apar noi dezvăluiri surprinzătoare despre un concurent din casa Mireasa. Valentin a fost acuzat că are un copil de care nu are grijă și pe care nu vrea să îl recunoască. Un mesaj venit din partea unui bărbat avea să stârnească revoltă în rândul fanilor emisiunii. Acesta ar fi fost trimis din partea actualului partener de viață al fostei sale iubite. Bărbatul a dezvăluit că Valentin i-ar fi oferit tinerei o sumă de bani pentru ca nimeni să nu afle că au un copil împreună. Așadar, concurentul ar avea o fiică de doi ani, pe nume Andreea.

„Mă numesc George și am o relație cu fosta lui Valentin. Să vă spun cu ce vă minte. Valentin are un copil pe care nu vrea să îl recunoască.În urmă cu doi ani, i-a oferit suma de bani de 3.500 de euro mamei copilului ca să nu spună la nimeni că el va avea un copil, ca să nu iasă certuri în familia lui. De ce minte că vrea familie când el și-a abandonat propria fiică?', se arată în mesajul transmis în emisiune.

Cum se apără Valentin

În ediția de marți, 3 aprilie, a emisiunii Mireasa, Simona Gherghe a anunțat telespectatorii că va veni cu informați surprinzătoare despre un concurent. Ulterior, prezentatoarea tv a declarat că un bărbat din exterior în acuză pe Valentin că ar avea un copil pe care refuză să în recunoască. Concurentul a negat toate acuzațiile și a spus că cineva vrea să îi facă rău, distribuind informații false despre el.

De asemenea, iubita sa din emisiunea, Alina, a declarat că îl crede pe partenerul ei. „Oamenii ăștia nu au viață personală, vor să facă rău. Ce să fac, să stau să mă lupt cu toți nebunii? Dacă ar fi așa, toată lumea ar fi știut', a spus concurentul.

Ce spune mama lui Valentin

Mama lui Valentin Lupaștea, concurent în emisiunea Mireasa, sezonul cinci, a fost prima care i-a luat apărarea fiului său. Femeia susține că Valentin este un băiat cuminte și în perioada în care susține respectivul în mesajul de acuzație, fiul său se afla în Timișoara.

De asemenea, mama concurentului a transmis că bărbatul care a făcut aceste acuzații va fi dat în judecată. „Nu are niciun copil, dacă îl avea era responsabil. Va fi dat în judecată', a spus mama tânărului.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton