Prințul Charles și Meghan Markle au devenit dușmani! De ce s-a înfuriat fiul Reginei: "Să nu te mai întorci niciodată!"

 Oana Pantazi
.

Prințul Charles și Meghan Markle au devenit dușmani! Deși a iubit-o necondiționat pe Meghan Markle, Charles este acum extrem de supărat pe nora sa, simțindu-se trădat de cele mai recente acțiuni ale Ducesei de Sussex. Iată ce a stricat definitiv relația dintre ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Charles și Meghan Markle nu vor mai fi probabil niciodată în aceleași relații amicale, după ce, recent, a ieșit la iveală trădarea pe care a comis-o nora lui față de familia regală britanică și, implicit, față de el. Tatăl Prințului Harry a fost extrem de deranjat când a aflat că Meghan Markle a colaborat, de fapt, cu autorii biografiei sale și a lui Harry, carte în care au fost dezvăluite o mulțime de detalii deloc flatante despre familia regală.

Acest lucru a ieșit recent la iveală, în cadrul procesului pe care Meghan Markle l-a intentat trustului Associated Newspapers, la Londra, care a publicat o scrisoare a tatălui ei, Thomas Markle. Picătura care a umplut paharul și motivul pentru care Prințul Charles nu mai vrea să-și vadă nora niciodată a fost însă altul…

Meghan Markle și Prințul Harry și-au vândut sufletele

Pe 19 mai 2018, Meghan Markle pășea emoționată, în biserică, la brațul Prințului Charles, care îi ținea loc de tată, spre altar, unde o aștepta Prințul Harry, pentru a-și uni destinele. Doar doi ani mai târziu, tânăra soție americană a lui Harry reușise nu doar să-și îndepărteze soțul de familie, ci și să creeze neînțelegeri aproape cu toată lumea… Cu toate acestea, socrul ei a susținut-o necondiționat, chiar dacă plecarea fiului și a nepotului său în America, dar și faptul că Harry a renunțat la statutul de membru senior al familiei regale au constituit o lovitură pentru el.

Acum însă, apropiații familiei regale au mărturisit că Prințul Charles a fost furios în momentul în care a aflat că biografia lui Meghan și a lui Harry a fost scrisă cu concursul ei, deși inițial actrița a negat acest lucru. Mai mult, faptul că Meghan și Harry au făcut o înțelegere cu postul Netflix, pentru 200 de milioane de dolari l-a scos din sărite pe Charles. Asta mai ales că se zvonește că cei doi vor furniza informații pentru un documentar despre familia regală britanică, film în care vor fi dezvăluite detalii suculente…

Harry și Meghan și-au vândut acum sufletele către Netflix, aceeași companie care a produs The Crown, serial care îl zugrăvește pe Charles într-o lumină proastă', a declarat expertul regal Phil Dampier pentru New Idea.

Prințul Charles și Meghan Markle au devenit, din prieteni, dușmani!

Dacă își poate ierta fiul și Prințul Harry este binevenit în Anglia, apropiații lui Charles spun că viitorul suveran al Marii Britanii nu poate trece peste această barieră, nora lui nemaifiind binevenită la Buckingham. Iar în momentul de față, este greu de spus dacă relația dintre Prințul Charles și Meghan Markle se va reînnoda vreodată.

Nu este exclus ca Prințul Harry să vină în Marea Britanie la anul, însă e dificil de spus dacă Meghan își va lăsa soțul să călătorească împreună cu Archie în lipsa ei. Asta cu atât mai mult cu cât, în luna iulie, ea a suferit un avort spontan, lucru pe care l-a mărturisit abia recent. Este posibil, așadar, ca, din cauza relației proaste pe care o are acum cu nora lui, Charles să nu-și poată vedea nepotul prea curând… Cel mult, poate, prin intermediul videocall-urilor.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub: „Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton