Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei

 Miniosu Alexandra
.

Prinții William și Harry ar fi purtat negocieri intense, vreme de mai bine de 45 de minute, înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Prinţul şi Prinţesa de Wales au fost însoțiți de către Ducele şi Ducesa de Sussex într-o plimbare la Castel. Acesta a fost de altfel primul lor angajament sub noile lor titluri. Iată cum s-au afișat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prinții William și Harry ar fi purtat negocieri timp de aproximativ 45 de minute, înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei. Prinţul şi Prinţesa de Wales și Ducele şi Ducesa de Sussex au făcut împreună o plimbare lungă la Castel. Potrivit PA Media/dpa, acest moment a reprezentat primul lor angajament sub noile lor titluri.

Queen Elizabeth II passing in UKQueen Elizabeth II passing in UK

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul William, moştenitorul coroanei, şi fratele său Harry, alături de soțiile lor, Kate și Meghan, i-au adus acesteia un omagiu. Îmbrăcați în negru, în semn de doliu, aceștia au stat împreună sâmbătă după-amiază la porțile Castelul Windsor pentru o întâlnire emoționantă cu oamenii veniți să-și exprime condoleanțele.

Citește și: O croitoreasă din Bacău a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a. Ce reguli trebuia să respecte:”Nu aveam voie cu telefonul în palat”

Citește și: Fostul Principe Nicolae a povestit cum a decurs întâlnirea cu Regina Elisabeta:„Ca o bunică'. A întâlnit-o când avea 16 ani

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea:”Viața mea și a iubitului meu este în pericol”

Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” că îi manipulează:”Ne transmite subconștient niște…”

Prinții William și Harry, 45 de minute de negocieri înainte de a ieși cu soțiile lor să salute mulțimea de la Windsor, după moartea Reginei

Întâlnirea celor patru e un moment notabil. Asta pentru că Harry şi Meghan s-au alăturat lui William şi Kate pentru prima oară de la Ziua Commonwealth-ului. Evenimentul a avut loc acum doi ani, pe data de 9 martie 2020.

După întâlnirea lor, o sursă regală a susținut că Prințul William, noul Prinţ de Wales, le-a cerut fratelui său, Harry, și soției lui, Meghan, să li se alăture pentru a veea împreună florile şi mesajele oamenilor îndurerați de moartea Reginei.

Cum s-au afișat în fața oamenilor

Așadar, prinții William și Harry și soțiile lor au ieșit împreună în fața Palatului Windsor. Însă nu înainte de a purta o negociere extinsă, ce a întârziat sosirea lor cu cel puțin 45 de minute, potrivit unei surse Daily Mail.

Conform surselor regale, Prințul William a încercat să facă pace cu fratele său, Prințul Harry, și i-a cerut să i se alături pentru o plimbare în afara Castelului Windsor, după un apel telefonic cu tatăl lui, Charles al III-lea.

Astfel, într-o scenă care i-a bucurat pe fanii regali, care veniseră în număr mare la porțile Castelului Windsor pentru a jeli moartea Reginei, William și Harry au ieșit împreună cu soțiile lor, Kate și Meghan.

Au admirat omagiile florale timp de 40 de minute

Adevărul.ro scrie că cele două cupluri s-au plimbat timp de 40 de minute. În acest interval, William și Harry și soțiile lor, Kate și Meghan, au inspectat atent omagiile florale aranjate în jurul porților Castelului, în semn de omagiu pentru regretata suverană.

Seara, pe 10 septembrie, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a transmis că Prințul și Prințesa de Wales i-au invitat pe ducele și ducesa de Sussex să li se alăture într-o plimbare. The Times notează că cele două „tabere' ar fi necesitat negocieri prelungite în prealabil, fapt ce ar fi întârziat sosirea lor cu 45 de minute.

Ce cred experții după întâlnirea lor

De asemenea, o sursă din Palat a susținut că: „Prințul de Wales i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales mai devreme. Prințul de Wales credea că ar fi o demonstrație importantă de unitate pentru regină într-un moment incredibil de dificil pentru familie'.

După întâlnirea lor, experții prevăd acum că momentul ar fi oferit un punct de cotitură în relația zdruncinată dintre Prințul și Prințesa de Wales și ducele și ducesa de Sussex. Aceștia au fost în dezacord total, după o serie de interviuri despre familia regală, oferite de Harry și Meghan.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton