Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam. S-au afișat într-o ipostază surprinzătoare

 Dumitrache Laura
.

Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam. Cuplul Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este tot mai solid, deși multă lume nu le-a dat mari șanse. Recent, cei doi au mers în vacanță la Amsterdam, iar frumoasa blondină a postat o fotografie emoționantă alături de iubitul ei. Chiar dacă în prezent se află în scandal cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui, Gabi se bucură de momentele petrecute alături de Bianca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță în Olanda, mai exact în Amsterdam. Cei doi au lăsat deoparte problemele și au plecat în vacanță pentru a se bucura de câteva momente petrecute împreună. Deși nu trece prin cea mai bună perioadă, având în vedere că scandalul continuă cu fosta parteneră, Claudia Pătrășcanu, fiul de milionar se simte fericit în preajma Biancăi Drăgușanu.

bianca si badalaubianca si badalau

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație cu năbădăi, dar au demonstrat că sunt un cuplu puternic. Cei doi se pare că au o perioadă bună și au decis să plece în vacanță împreună. Afaceristul a format un cuplu cu Claudia Pătrășcanu, împreună cu care are doi copii, iar Bianca Drăgușanu are o fiică din căsnicia cu Victor Slav.

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri:”Am intrat de mână la notar și…”

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…'

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei a fost amenințată cu moartea:”Viața mea și a iubitului meu este în pericol”

Citește și: Cornel Palade, acuzat de colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” că îi manipulează:”Ne transmite subconștient niște…”

Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Amsterdam

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt într-o perioadă favorabilă, motiv pentru care au decis să plece în vacanță în Amsterdam. Cei doi și-au oficializat relația, iar vedeta a postat chiar și o fotografie cu iubitul ei. Bianca a publicat o imagine în care apare alături de partenerul ei. Cei doi au ales să poarte haine asortate și au fost extrem de apropiați.

În ciuda faptului că afaceristul se află în plin scandal cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, Gabi își face timp pentru a petrece momente de neuitat cu iubita lui.

Bianca și Gabi, scandal din cauza unei petrecei a burlacilor

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani, iar Gabi Bădălău a organizat o petrecere pentru vedetă. La o lună de la eveniment, afaceristul ar fi supărat-o pe frumoasa blondină, după ce a participat la o petrecere a burlacilor.

Deoarece mai multe tinere frumoase au fost invitate la party, Bianca ar fi făcut un adevărat scandal. Ulterior, blondina i-a mai oferit o șansă iubitului ei, iar cei doi s-au împăcat.

Gabi Bădălău, scandal fără sfârșit cu Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Cei doi s-au despărțit în 2019, iar de atunci au început tensiunile între ei. Artista și afaceristul se lupta pentru custodia copiilor.

Claudia l-a acuzat pe fostul ei soț de faptul că ar avea un comportament nepotrivit în fața copiilor. Cântăreața este deranjată de faptul că tatăl copiilor ei continuă să o acuze de nenumărate lucruri.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton