Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume va purta fiul său

 Dumitrache Laura
.

Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Alina Binder a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în dimineața zilei de 15 aprilie 2022. Principele Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a împărtășit frumoasa veste cu urmăritorii săi din mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Principele Nicolae al României trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Acesta a devenit tătic pentru a doua oară, după ce soția sa, Alina Binder a născut un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, iar astăzi a venit pe lume cel de-al patrulea membru al familiei.

Nicolae al Romaniei comunicat de presaNicolae al Romaniei comunicat de presa

Alina Binder, soția lui Nicolae al României, a născut la maternitatea Polizu din Capitală. Principele este foarte fericit că a devenit tată pentru a doua oară. În urmă cu câteva zile, Nicolae al României anunța pe rețelele de socializare că va mai avea un copil, la doi ani după ce fiica lui a venit pe lume.

Citește și: Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița.Imagini cu strănepoata Regelui Mihai

Citește și: Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, se mută cu familia la conac.Ce vedetă îl ajută să-și găsească locuința visurilor

Citește și: Andreea Esca a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh:„Dumnezeu cu mila!' 

Citește și: Profesorul român condamnat la 8 ani de închisoare în China a fost eliberat!Mesajul emoționant al lui Marius Balo

Principele Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară

Nicolae al României a devenit din nou tată. În dimineața zilei de vineri, 15 aprilie, Alina Binder, soția prințului, a născut un băiețel. Nicolae al României este extrem de fericit și a împărtășit vestea pe pagina sa de Facebook. Micuțul va primi numele Mihai, în memoria străbunicului său, Regele Mihai I.

'Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor', a scris Nicolae al României.

Nicolae al României și Alina Binder mai au o fetiță

Princepele Nicolae al României și soția sa, Alina Binder mai au împreună o fetiță, pe nume Maria- Alexandra. Micuța a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020, fiind născută tot la Spitalul Polizut, din Capitală. Nicolae și Alina s-au căsătorit în anul 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Petrecerea a fost una fastuoasă, participând peste 200 de invitați.

Cine este Alina Binder, soția lui Nicolae al României

Alina Binder a urmat Școala de Muzică și Arte Plastice din București și a terminat Colegiul  Naţional „I.L. Caragiale'. A studiat la Academia de Studii Economice și a absolvit un master în Relații Internaționale și Integrare Europeană SNSPA. Alina Binder este pasionată de pilotaj, lucrând la Asociația Piloților Privați România, după care la Asociația Piloților Privați din Marea Britanie. De asemenea, soția Principelui Nicolae a urmat cursurile necesare pentru a obține atestatul de pilot.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton