Andreea Esca a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh: „Dumnezeu cu mila!” 

 Borcilă Andreea
.

Andreea Esca a dezvăluit, recent, dacă a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh. Prezentatoarea de la pupitrul știrilor PRO TV și Alexia se înțeleg foarte bine, chiar dacă uneori mai există și certuri, ca în orice familie. În plus, vedeta și-a spus părerea despre relația fiicei ei cu artistul Mario Fresh. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea știrilor Pro TV a mărturisit că ea și Alexia Eram se înțeleg foarte bine și sunt prietene apropiate, chiar dacă mai există, din când în când, și discuții. Vedeta tv a dezvăluit, recent, dacă a intervenit în relația dintre fiica ei și Mario Fresh. 

Ce-tip-de-barbati-nu-ar-accepta-niciodata-Andreea-Esca-in-viata-fiicei-saleCe-tip-de-barbati-nu-ar-accepta-niciodata-Andreea-Esca-in-viata-fiicei-sale

Frumoasa șatenă și iubitul ei, Mario Fresh, sunt împreună de peste cinci ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ca-n filme. Amândoi sunt tineri, vor să se bucure de viață și să aibă parte de amintiri memorabile. Pe rețelele sociale, cei doi nu ezită să-și arate dragostea, iar fanii pur și simplu îi adoră ca și cuplu.  

Citește și: De ce sărbătorește Andreea Esca Paștele de două ori.Ce obiceiuri respectă vedeta PRO TV

Citește și: Cât timp va mai rămâne Andreea Esca la pupitrul știrilor PRO TV:„Locurile nu se dau, se iau'

Citește și: Adela Popescu și familia ei, chinuiți de alte probleme de sănătate:„Am avut toți enterocolită'

Citește și: Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV:„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani…'

Andreea Esca a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh

Vedeta recunoaște că atât ea, cât și Alexia Eram sunt prietene apropiate, dar că mai au și certuri din când în când, ca-n orice familie. Cât despre povestea de dragoste a fiicei ei, Andreea Esca a ținut să precizeze dacă a intervenit sau nu în relația celor doi. 

„Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!', a dezvăluit știrista, potrivit Fanatik.ro

Ce planuri de viitor au Alexia Eram și Mario Fresh 

Mario Fresh a declarat că, deşi el şi Alexia Eram sunt un cuplu de multă vreme, sunt prea tineri pentru a se gândi la căsătorie. Mai mult, artistul consideră că relaţia lor mai are de parcurs anumite etape până la a ajunge la ofițerul de stare civilă. 

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!

Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)', a declarat el într-o emisiune pe canalul de YouTube, TheXclusive.

Mario Fresh şi Alexia Eram formează un cuplu de când el avea 17 ani, iar ea 16. Cântăreţul a fost acceptat rapid de părinţii Alexiei, Andreea Esca şi Alexandre Eram, dar cântăreţul a recunoscut că i-a fost puţin teamă, la început, de tatăl iubitei sale.

„Din prima zi m-au acceptat…Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex', a mai continuat el. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton