Pictorial mamă-fiică! Alexandra, fata lui Nico, este transformată complet. Le despart doar 20 de ani

 Stamen Diana
.

Atunci când le vezi, aproape că nu-ți dai seama care este mama și care este fiica. Ce-i drept, le desparte o diferență de mai puțin de două decenii, Nico și Alexandra fiind, după cum chiar ele spun, cele mai bune prietene. Prezență discretă în lumea mondenă, fiica lui Nico a acceptat, în premieră, un pictorial și un interviu la dublu, alături de celebra ei mamă, special pentru cititorii revistei VIVA!.

Nico 1Nico 1

E o diferență foarte mică de vârstă între voi… V-ați simțit mereu ca două surori sau ați mai avut și așa-zisele conflicte între generații?

Alexandra: Deși mama arată ca o soră, conflictele apar întotdeauna acolo unde este iubire adevărată. Într-adevăr, relația pe care o am cu mama este similară cu cea dintre două surori. Aș putea spune că îmi este cea mai bună prietenă cu care vorbesc deschis despre situațiile de viață.

Nico: Așa-zisele „conflicte sunt atunci când vine vorba despre vestimentație. Ea are un stil mult diferit de al meu, dar discuțiile sunt constructive și întotdeauna țin cont și de părerile ei când îmi aleg ținutele.

Nico, ce fel de mamă ai fost? Dură, permisivă? I-ai făcut toate poftele Alexandrei, ai răsfățat-o?

Din fericire, Alexandra a fost un copil înțelegător și a știut întotdeauna când se poate și când nu. În esență, orice părinte își răsfață copilul și îi oferă ceea ce își dorește. Aș vrea să cred că am fost o mamă permisivă, dar în același timp am fost atentă la evoluția ei. Faptul că avem o relație de prietenie contează pentru mine și sunt sigură că și pentru ea.

Alexandra, fiica lui Nico

Alexandra, fiica lui Nico

Alexandra, care este cea mai puternică amintire ce te leagă de mama ta?

Sunt atât de multe amintiri, încât nu m-aș putea decide asupra uneia și, totuși, cred că una dintre cele mai frumoase a fost împărtășirea emoțiilor pe care amândouă le-am avut când mama a urcat pentru prima dată pe scenă, în anul 1999, la Festivalul Mamaia, unde a luat premiul II la Secțiunea Creație. Sunt mândră de mama și de evoluția ei artistică.

Ați simțit vreodată că ați greșit cu ceva una față de cealaltă?

Alexandra: Consider că mama nu greșește niciodată față de mine, iar greșelile mele au fost întotdeauna infantile. Evident, suntem oameni, cu toții mai greșim. Cred însă că, odată dezbătute, micile neînțelegeri au fost remediate, iar relația mamă-fiică nu a avut de suferit pe termen lung.

Nico: Uneori îmi reproșez faptul că poate nu am petrecut suficient timp cu ea când a fost mai mică, că nu m-am bucurat mai mult de fiecare perioadă a vieții alături de ea, că poate, în graba noastră prin viață, uităm să fim recunoscători pentru lucrurile care contează cu adevărat… Cred că fiecare părinte simte asta atunci când copilul deja a crescut mare… și ar vrea să retrăiască momentele unice din viața de familie.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei, începând cu 1 februarie 2019. 

Citește și: Trecutul artistei Nico. Cântăreaţa a cunoscut succesul alături de B.U.G Mafia

Citește și: Iubirile lui Ciprian Marica. Poveștile din spatele unui fotbalist discret – EXCLUSIV

FOTO: Marius Bărăgan 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton