Primul interviu cu Munti, câștigătorul ”Chefi la cuțite”. Ce va face cu marele premiu: ”Voi împărți o parte cu echipa”

 Stamen Diana
.

Talent, pasiune, noroc. Mihai Munteanu, alias Munti, este noul câștigător al show-ului „Chefi la cuțite (Antena 1) și al premiului de 30.000 de euro. Înscris la emisiune de o prietenă, Creața, care a fost și ea concurentă, Munti nici n-a îndrăznit să se viseze campion, tocmai relaxarea lui dovedindu-se a fi lozul norocos.

Cum te-ai simțit în momentul în care ai auzit că ești câștigător?

Nici acum nu îmi vine să cred că am câștigat! Am simțit că mi-a fugit pământul de sub picioare, a fost o nebunie totală în finală.

De ce crezi că anul acesta titlul „Chefi la cuțite a mers către tine? Care a fost avantajul tău?

Nu știu dacă am avut un avantaj anume în fața colegilor mei. Singurul lucru pe care îl pot spune este că nu m-am așteptat să câștig, astfel drumul meu în concurs a fost mult mai lin. E greu să crezi cu ardoare că o să câștigi, ca mai apoi să pierzi. De ce am câștigat? Cred că așa a vrut Dumnezeu.

Ce te-a motivat să participi la „Chefi la cuțite?

Două femei au stat la bază. Logodnica mea, Elena Botgros, și Creața, concurenta din echipa roșie și buna mea prietenă. Ambele m-au bătut la cap non-stop să mă duc, iar Creața a fost cea care m-a înscris în competiție fără să știu. Inițial, am vrut să facem impresie la preselecții, apoi să ajungem în echipe… Și, pas cu pas, am reușit să dau tot ce am mai bun și să ajung în finală. Restul este istorie!

Ce ai învățat de la chef Sorin Bontea, mentorul tău?

Foarte multe! Cred că mi-ar trebui trei pagini în care să povestesc tot ce am învățat la „Chefi la cuțite. Am învățat că trebuie să îmi gestionez altfel emoțiile, să îmi fac ordine în gânduri și să nu mai fiu așa stresat. Am învățat să fiu un lider mai bun în bucătărie, am învățat câteva rețete fabuloase și, evident, să mă joc cu marțipan! (râde)

Dar de la chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mentorii echipelor rivale?

De la chef Florin Dumitrescu am învățat că o vorbă bună poate face cât o mie de cuvinte și de la chef Cătălin Scărlătescu am învățat că mă pot distra gătind.

Ce vei face cu marele premiu?

În primul rând, voi împărți o parte din premiu cu echipa care m-a ajutat să câștig în finală, pentru că toți am lucrat din greu, cot la cot. Restul merge la logodnica mea, ea e „the boss!

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Munti, câștigătorul Chefi la cuțiteMunti, câștigătorul Chefi la cuțite

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 Februarie 2019. 

Citește și: Scandal la 'Chefi la cuţite'! Un alt concurent l-a atacat şi l-a jignit pe câştigătorul Munti

FOTO: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton