Primul iubit al Andreei Marin a devenit preot. S-au cunoscut în Roman, oraşulor lor natal

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin a avut mai multe relaţii de-a lungul anilor. S-a aflat însă cine a fost primul său iubit. La vârsta de 17 ani era îndrăgostită de un tânăr din oraşul ei natal!

A trecut prin trei mariaje, toate acestea lăsând amprente asupra vieţii ei. Andreea Marin a putut să o ia mereu de la capăt, să pornească pe un nou drum. Acum, ea trăieşte o poveste de iubire alături de Andrei Brâncoveanu. Relaţia lor e foarte discretă, departe de ochii tuturor.

S-a aflat că în trecut s-a iubit cu un tânăr din oraşul ei natal. Despre Silviu Maftei se spune că ar fi fost prima relație serioasă a Andreei Marin.

Cei doi s-au cunoscut la Roman, orașul natal al vedetei, unde băiatul era elev la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe’. „În 1991, când eram în anul al treilea la seminar, Prea Sfinţitul Ioachim Va­sluianul a organizat în mai multe oraşe din Moldova un spectacol de teatru jucat de seminarişti cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Rolul lui Iisus l-a interpretat magistral chiar Sil­viu, colegul meu, care avea să devină iubitul Andreei Marin”, povestea pentru Libertatea un prieten foarte bun al lui Silviu Maftei.

„Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi”, dezvăluia apropiatul lui Silviu Maftei.

Silviu Maftei a activat în cadrul Bisericii Sf. Dumitru din Huși, iar ulterior a devenit profesor de religie la Colegiul Național Cuza Vodă din același oraș.

Imagini-eveniment de la ședința foto din 2008 cu Andreea Marin și fiica sa, Violeta

În urmă cu 11 ani,  VIVA! realiza cea mai dorită copertă a vremii. Andreea Marin și Ștefan Bănică au acceptat să facă un pictorial alături de fetița lor nou-născută, Violeta, cel mai mediatizat și așteptat bebeluș, la doar câteva zile după botez.

Foto: Facebook, Wowbiz

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton