Toți o știu pe fiica ei, dar uite cât de mare s-a făcut băiatul Andreei Esca. Aris Melkior are 15 ani: ”Părinții mei sunt ca orice alti părinți”

 Stamen Diana
.

De ceva vreme și Alexia Eram a intrat în atenția presei, iar fiica Andreei Esca apare mai tot timpul prin ziare. Dacă fata cea mare se bucură de un succes în presă, băiatul cel mic al Andreei Esca stă departe de camere. Aris Melkior a crescut și este un tănăr pus pe distracție.

Aris Melkior are 15 ani și se bucură de adolescență. Tânărul se înțelege foarte bine cu toți membrii familiei și chiar și cu iubitul surorii ei, Mario Fresh. Andreea Esca este mândră din cale-afară de cei doi copii ai săi, mai ales că aceștia se dedică foarte mult și școlii.

Dacă până acum Alexia Eram a fost în centrul atenției, Aris Melkior a stat într-un con de umbră. Băiatul cel mic al Andreei Esca a acordat un interviu pentru paginadepsihologie.ro, unde a vorbit despre adolescență, dar și cum este să fii copilul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram.

'Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place.', a spus Aris Melkior.

Băiatul cel mic al Andreei Esca este în clasa a X-a și îi place economia socială. Atunci când are timp liber îi place să iasă în oraș cu prietenii în oraș. Aris Melkior se înțelege foarte bine și cu sora lui, Alexia Eram. Adolsecentul apreciază la sora lui mai mare că îi ia apărarea de fiecare dată și se poate baza oricând pe ea.

Chiar dacă până acum nu s-a afișat cu nicio fată, băiatul cel mic al Andreei Esca a dezvăluit ce îi place cel mai mult la partenera lui. 'În primul rand aspectul fizic, dar dacă nu este și inteligentă, poți să nu mai vezi că e drăguță fizic.', a spus Aris Melkior în interviul acordat.

Citește și: Mario Fresh planifică nunta cu Alexia Eram. Cântăreţul ştie cum o să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca

Citește și: Andreea Esca, vacanță cu familia, în Egipt. Alexia și Mario Fresh se distrează cu părinții

Familia Andreei EscaFamilia Andreei Esca

FOTO: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton