Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii: "Vreau să te sărut…"

 Raiciu Adriana
.

Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii. Emisiunea Insula Iubirii a început de doar câteva zile, iar concurent a cedat deja. S-a întâlnit cu o ispită și ce a urmat apoi i-a surprins pe toți. Cine este bărbatul, dar și ce anunț face Radu Vâlcan în ediția din seara aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii. În cel de-al şaselea sezon Temptation Island – Insula iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, dar și cu mize însemnate! Însă, nu toți vor rezista în fața tentației, iar după doar cinci zile de concurs, Radu Vâlcan spune care este bărbatul care a căzut în ispită.

insula-iubiriiinsula-iubirii

Au trecut doar 5 zile din cel mai dur test al fidelităţii şi deja s-a dovedit că totul se poate schimba la fel de rapid şi de imprevizibil ca vremea din Thailanda!', va declara Radu la debutul celui mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6.Se află în Thaildanda

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața.Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Primul concurent care a căzut în ispită la Insula Iubirii

Temptation Island – Insula iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri pregătite să-și testeze relațiile cu cel mai dur test al fidelității. Cele cinci perechi se declară entuziasmate și dornice să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor îndrăgostiți. Însă, după doar cinci zile de competiție, un concurent a căzut în ispită.

Ei bine, după o întâlnire individuală, bărbatul a rămas să povestească alături de ispită, iar seara s-a terminat cum nu se aștepta nimeni! Cei doi s-au sărutat, imediat după ce toată lumea a plecat.

„La un moment dat, la finalul date-ului, după ce toată lumea a plecat cu camerele de filmat, noi am mai rămas puțin să povestim şi mi-a zis „Vreau să te sărut!'. Am acceptat, şi mie îmi place de el!'.

Rămâne de văzut cine este concurentul care a călcat strâmb după doar cinci zile de competiție.

Program Insula Iubirii 2022

Potrivit unui comunicat de presă, Insula Iubirii, sezonul 6, va avea premiera luni şi marţi, pe 2 şi 3 mai, de la 20:30, la Antena 1. Show-ul incendiar, filmat pe Coconut Island, va fi difuzat pe micile ecrane în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, pe postul TV. Așadar, telespectatorii își vor putea urmări emisiunea preferată de două ori pe săptămână.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton