Primul anunț făcut de poliție după decesul actorului Costin Mărculescu. Ce spun autoritățile înainte de autopsie

 Cica Cristina
.

Vestea că a murit Costin Mărculescu a luat prin surprindere pe toată lumea, nu doar pe apropiații actorului! Autoritățile au făcut acum primul anunț înainte de autopsia, care va elucida cauzele morții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pompierii au fost nevoți să spargă ușa apartamentului în care Costin Mărculescu locuia doar cu câinele său, după ce vecinii au precizat că nu l-au mai văzut pe artist de trei zile. De asemenea, atenția le-a fost atrasă de lătratul puternic al câinelui său adoptat. Actorul care urma să împlinească 51 de ani a fost găsit fără suflare în casă, în stare de putrefacție. Ipoteza de la care se pornește ar fi că ar suferit un infarct, dat fiind că avea probleme cu inima.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului:”Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

'În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul', au anunțat autoritățile.

Citește și: Ușa apartamentului artistului Costin Mărculescu, spartă de pompieri!Primele imagini de la locul tragediei

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost ridicat și dus la Institutul de Medicină Ilegală, în vederea stabilirii cauzei decesului.

101015488_3105063729554001_440339108250779648_o101015488_3105063729554001_440339108250779648_o

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu:”Dorule, mooooor”. Actorul decedat la doar 50 de ani n-a mai apucat să-și împlinească ultima dorință…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton