Povestea fiului secret al lui Costin Mărculescu. Și-a cunoscut copilul abia când avea 5 ani!

 Oana Pantazi
.

Costin Mărculescu a avut o viață extrem de aventuroasă, iar una dintre nenumăratele sale iubite l-a făcut tată. Din păcate, actorul și-a cunoscut fiul pentru prima oară pe când micuțul avea deja 5 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum 5 ani, în cadrul emisiiunii Acces Direct, Cosmin Mărculescu îl prezenta cu mândrie pe fiul său unei țări întregi. La vremea respectivă, a fost un șoc pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât actorul avusese o viață extrem de aventuroasă și nu părea că și-ar fi dorit o viață de familie.

Dar iată că Samira, una dintre fostele lui iubite, care în ultimii ani trăise în Australia, s-a întors în țară, împreună cu fiul lor, alintat Bibi. Testul ADN a confirmat că cei doi sunt tată și fiu, iar actorul era decis, la vremea respectivă, să devină familist.

Citește: și Costin Mărculescu a murit! Actorul a fost găsit decedat în casă, în cadă!

Iubita l-a părăsit fiindcă îi era infidel

Costin şi Samira s-au întâlnit pentru prima oară în 2003, pe vremea când el avea o agenţie de modele, iar ea era un model cunoscut. Din păcate, relația n-a durat, din cauza infidelității actorului, cei doi despărțindu-se. În 2008, Costin și Samira și-au reluat povestea de dragoste, iar ea a rămas însărcinată. Actorul nu se vindecase însă de vechile obiceiuri, așa că Samira l-a părăsit din nou, plecând în Australia, alături de familia ei, iar acolo a venit pe lume fiul lor.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: „Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

bibi-main-copil-marculescubibi-main-copil-marculescu

Și-a dorit o familie

După scurta și agitata căsnicie cu Ella, care s-a terminat la tribunal mai repede decât se așteptau, întâmplarea i-a scos-o din nou în cale pe Samira, care s-a întors în România alături de fiul lor. La vremea respectivă, cei doi au apărut împreună la TV, iar Costin Mărculescu își făcea planuri de viitor cu mama copilului său, alături de care și-ar fi dorit să întemeieze o familie, după ce au reluat relația. Din păcate, nu a fost să fie, iar 5 ani mai târziu, actorul a murit singur și înglodat în datorii…

Citește și: Câinele lui Florin Mărculescu a alertat vecinii: „Lătra foarte tare, se auzea chiar și din parcare”. Maxy era salvat de pe stradă de actor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton