Primele imagini de la America Express. Când începe emisiunea prezentată de Irina Fodor

 Dumitrache Laura
.

Primele imagini de la America Express. Telespectatorii emisiunii America Express, de la Antena 1, așteaptă nerăbdători premiera noului sezon, care va avea ca temă Drumul Aurului. După 4 sezoane în care vedetele au trăit momente de neuitat în toate colțurile Asiei, de această dată aventura va avea loc pe continentul american. Iată primele imagini de la America Express, dar și primele declarații ale concurenților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

America Express-Drumul Aurului va avea premiera pe 15 ianuarie, de la ora 20.00, pe Antena 1. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdarea noul sezon al reality show-ului, care va purta cele 9 echipe de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia. Andreea Antonescu și Andreea Bălan formează una dintre perechile care au parte de cea mai mare aventură a vieții lor.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu 2Andreea Bălan și Andreea Antonescu 2

Antena 1 a anunțat data oficială când începe America Express și a publicat primele imagini din cadrul emisiunii. Nouă perechi de vedete au plecat în aventura vieții lor pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Emisunea va fi difuzată de duminică până miercuri.

Citește și: Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind:„Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat'

Citește și:Irina Fodor a avut nevoie de protecție suplimentară la America Express:”Bodyguarzi cu pistoale”

Citește și:Horia Brenciu a ajuns la spital. S-a fotografiat cu masca de oxigen pe față:'M-a prins nenorocita'

Citește și:Cum arată acum Cristina Dochianu, la 6 ani de când a renunțat la televiziune.A născut în secret al patrulea copil!

Primele imagini de la America Express

America Express-Drumul Aurului va începe pe 15 ianuarie, la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, începând cu ora 20.00. După 4 sezoane în care au străbătut toată Asia, vedetele vor trăi aventura vieții lor pe tărâmul america. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Locurile noi vor veni cu provocări inedite și de neuitat. Concurenții și producția au avut nevoie de măsuri de securitate suplimentare, iar telespectatorii vor afla că povești despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, declarații surprinzătoare de la America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan formează o echipă la America Express și luptă cu celelalte opt echipe pentru a ajunge în marea finală. Cele două artiste au făcut declarații surprinzătoare despre emisiunea de la Antena 1.

'O să fim noi două, ne cunoaștem cu bune și cu rele. Când una dintre noi se duce pe arătură, cealaltă știe cum s-o aducă înapoi', declara Andreea Antonescu la început. După ce a participat în emisiune, Andreea Antonescu a avut o altă părere despre parcursul reality show-ului.

'Participând la reality show-uri în general, am crezut că îmi pot face o părere
despre ce va urma și în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Nu e deloc așa. În America Express e total diferit față de cum ne așteptam noi. Nu seamănă cu nimic din ce am trăit până acum. E o experiență unică, cu urcușuri și coborâșuri. Acum ești în culmea fericirii, în secunda doi, îți vine să te așezi pe bordură și acolo să rămâi
', a spus Andreea Antonescu.

'Noi am crezut că putem anticipa anumite lucruri. Ei bine, nu. Nu poți anticipa nimic la America
Express. Totul e surprinzător. Sunt niște misiuni cu totul neașteptate. De multe ori ne întrebăm:
cine gândește probele astea?!
E un reality show cu bune și cu rele. De aceea, unii dintrenoi au și tot felul de reacții – care sunt reale. Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile și ești pur și simplu așa cum ești tu cu adevărat!',', a declarat și Andreea Bălan.

Andreea Bălan:”Îți trebuie mult curaj și un pic de inconștiență”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reunit în America Express și au decis să își pună limitele la încercare. Cele două artiste au povestit că au trăit momente intense, dar și periculoase. Artistele au recunoscut că America este extrem de provocatoare.

'Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii și cei care ne ajutau cu transportul cu mașina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliție dacă vrem să găsim un loc de cazare', a povestit Andreea Antonescu. 'Ca să fii în America Express îți trebuie mult curaj și un pic de inconștiență!', a adăugat Andreea Bălan.

Alături de cele două artiste, vor merge și echipele formate din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. De asemenea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton