Irina Loghin e în doliu, după ce i-a murit sora, dar se pregătește de botezul nepoatei: „S-a prăpădit...”. Cine sunt nașii micuței Ana / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Irina Loghin e în doliu, după ce i-a murit sora, dar se pregătește de botezul nepoatei. Irina Loghin trece prin momente grele la început de an. Celebra interpretă se află în doliu. Artista râde cu un ochi, pentru bucuria de a fi bunică, iar cu celălalt ochi plânge, pentru că și-a pierdut o soră mai mare. Regina muzicii populare este născută într-o familie cu șase copii, ea fiind penultima la părinți. După ea s-a născut fratele ei, Nicolae. În urmă cu 5 ani, artista a mai pierdut-o pe una dintre surorile ei mai mari, care era paralizată la pat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin e în doliu, după ce i-a murit sora, dar se pregătește de botezul nepoatei. Irina loghin a fost în al nouălea cer când s-a născut nepoțica ei, în urmă cu trei luni de zile. Acum, însă, din păcate, solista trece prin momente cumplite, după ce i-a murit o soră mai mare. Artista a avut trei surori și doi frați. Sora cântăreței a pierdut lupta cu viața chiar la începutul anului.

217473324_1554057574799500_5646690006350889601_n-1217473324_1554057574799500_5646690006350889601_n-1
Irina Loghin si sora ei, Margareta

Citește și: Ce dietă ține Irina Loghin la 83 de ani:”În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani”

Citește și: Irina Loghin a devenit bunică prima oară, la 83 de ani:”Mi-am dorit atât de mult!” Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică

Citește și: Cum arată acum Cristina Dochianu, la 6 ani de când a renunțat la televiziune.A născut în secret al patrulea copil!

Citește și: Horia Brenciu a ajuns la spital. S-a fotografiat cu masca de oxigen pe față:'M-a prins nenorocita'

Irina Loghin e în doliu, după ce i-a murit sora, dar se pregătește de botezul nepoatei

Irina Loghin trece prin clipe teribile, după ce una dintre surorile ei mai mari s-a prăpădit. Celebra interpretă de muzică populară ține doliu după sora ei, pe care a iubit-o enorm, mai ales că aceasta este cea care și-a ajutat frații mai mici. Irina Loghin este născută într-o familie cu șase frați. Artista a venit pe lume penultima, iar după ea s-a mai născut un frate, Nicolae.

De curând, Irina Loghin a devenit bunică pentru prima oară, la 83 de ani, după ce fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoată. Din păcate, însă, bucuria artistei îi e umbrită de moartea surorii sale.

'Da, sunt foarte bucuroasă că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și am devenit bunică, dar acum nu pot vorbi, pentru că mi-a murit cineva din familie. Sunt în doliu după o soră care s-a prăpădit…', a declarat Irina Loghin, pentru viva.ro.

Cine sunt nașii de botez ai nepoatei sale, Ana

Recent, Irina Loghin și-a văzut visul împlinit: a devenit bunică la vârsta de 83 de ani. S-a rugat la Dumnezeu, iar acesta i-a ascultat rugăciunile. În luna septembrie, interpreta de muzică populară a primit un dar mult așteptat de la fiica ei, o minune de fetiță, pe nume Ana.

Aceasta este și prima nepoțică a interpretei noastre, care își dorește moștenitori de ani de zile. Irinuca i-a îndeplinit dorința la trei ani de la mariajul cu soțul ei, Bogdan Barbu. Aceste este un coleg de serviciu, care i-a furat inima.

Nașii spirituali ai Irinucăi și ai lui Bogdan au fost nimeni alții decât Alina și Romeo de la trupa Alesis. Tot ei sunt și nașii micuței Ana, nepoțica Irinei Loghin.

Irina Loghin a fost domnișoară până la 27 de ani

Despre Irina Loghin s-a vehiculat mult timp că ar fi avut o poveste de dragoste cu regretatul Benone Sinulescu, care a murit în noiembrie 2021. Cu toate acestea, celebra interpretă susține că între ei nu a fost vorba decât despre o relație de prietenie și, mai mult, prin intermediul colegului ei, Benone Sinulescu, ea avea să îl cunoască pe soțul ei, sportivul Ion Cernea. 

Cu mult amuzament, Irina Loghin a declarat, la un moment dat, că a rămas domnișoară până la vârsta de 27 de ani, atunci când și-a pus pirostriile. Despre ziua nunții sale, Irina Loghin și-a mai adus aminte cum soțul ei a fost urcat pe o lădiță, pentru ca în fotografii să fie la aceeași înălțime cu artista.

Irina Loghin și Ion Cernea, fost campion la lupte greco-romane, sunt căsătoriți din anul 1975 și au împreună doi copii, pe Ciprian și pe Irinuca.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton