Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. Cum au fost surprinse cele două artiste  

 Borcilă Andreea
.

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. Cele două jumătăți ale trupei Andre au plecat în cea mai tare aventură a vieții lor, tocmai pe Drumul Aurului în cel de-al cincilea sezon al reality-show-ului, care se va difuza pe Antena 1 din toamnă. Ambele vedete au trecut prin multe experiențe împreună la bine și la greu, iar acum speră ca tot ceea ce se întâmplă în America Express să le unească și mai mult atât ca prietene, dar și ca formație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. Fanii de-abia așteaptă să vadă cel de-al cincilea sezon al emisiunii de la Antena 1, care va apărea pe micul ecran din toamnă. Mai multe echipe formate din cele mai cunoscute vedete de la noi au acceptat provocarea vieții și anume, să meargă pe o rută de peste 7.000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. 

andreea-balan-si-andreea-antonescu-2andreea-balan-si-andreea-antonescu-2

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pus bazele trupei Andre în 1998, lansând hit după hit, printre care „Lasă-mă, papa, la mare' sau „Liberă la mare'.

Citește și: Cine i-a luat locul Andreei Bălan în juriul finalei „Te cunosc de undeva'.Artista și Andreea Antonescu au plecat în America Express 

Citește și: Andreea Bălan, mesaj înainte să plece la America Express:”În lumea mare plec. Cu anxietatea, atât”

Citește și: Cum și-a cunoscut Șerban Copoț soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am făcut acel moment memorabil pentru noi doi' / EXCLUSIV

Citește și: Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe:”Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore”

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. În 2004, formația s-a destrămat. Mai târziu, în 2019, cele două anunțau că s-au reunit. Prima lor piesă care a făcut furori pe YouTube a fost „Reset la inimă', care a adunat aproape opt milioane de vizualizări. Acum, la trei ani de la marele eveniment, ambele vedete au plecat în cel de-al cincilea sezon de la America Express. Unde vor avea parte de aventura vieții lor!

Cele două blondine vor concura împreună pentru marele premiu de 30.000 de euro. Pe rețelele sociale, a apărut deja prima fotografie cu cele două din cursa pentru marele premiu. Îmbrăcate lejer, mai ales că este foarte cald, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost surprinse la una dintre probele concursului. Respectând totodată indicațiile gazdei emisiunii, Irina Fodor. Acasă, cele două vedete și-au lăsat copiii pe mâini bune. În timp ce Sienna, fata Andreei Antonescu, a avut absolvirea de la școală, mama Andreei Bălan va avea grijă de Ella și Clara.

Cine sunt concurenții noului sezon de la America Express

Concurenții care vor face show în sezonul cu numărul cinci al America Express sunt: Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, Puya şi soţia lui, Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, Bruja şi prietenul ei, Pufeh, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, dar și Bianca Adam şi mama ei, Mihaela.

Andreea Bălan, mesaj înainte să plece în America Express

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express. Jurata de la Te cunosc de undeva, marca Antena 1, a ținut să le transmită fanilor ei un mesaj important înainte să plece la America Express.

„Plec în lume. În lumea mare plec. La mare depărtare. Peste Ocean, în Guatemala, Columbia, Mexic. M-am gândit să fac o vizită cu un dolar pe zi. Și un rucsac în spate. Încerc să fiu (n.red. – a fost întrebată dacă este pregătită). Cu anxietatea atât’, a dezvăluit Andreea Bălan pe Instastory.

Postarea în care artista a anunțat că urmează să plece la America Express alături de Andreea Antonescu i-a făcut fericiți pe fanii celor două vedete, care le-au felicitat în număr mare.

„Va fi cu siguranta o experientă unică. Specială. Care ne va uni si mai mult ca prietene. Și ma va ajuta sa evoluez uman si spiritual', a spus Andreea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton