Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată a treia oară: ”Le-am dat imagini cu băiețelul”

 Cruceru Cristina
.

Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată pentru a treia oară. Artistul și iubita lui, Yasmine, au împreună un băiețel minunat, care a venit pe lume zilele trecute. Cântărețul a vorbit acum, pentru prima dată, despre băiatul lui. Dezvăluirile făcute de cunoscutul artist!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe și iubita lui, Yasmine, sunt în culmea fericirii! Celebrul artist a devenit tătic pentru a treia oară. Primul lui băiat a venit pe lume, zilele trecute. Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă, iar acum are și un băiat cu Yasmine, partenera lui de viață.

Pepe1Pepe1

Băiatul lui Pepe a venit pe lume perfect sănătos, având aproape trei kilograme. Micuțul le face deja zilele mai frumoase părinților lui, care sunt foarte emoționați de când l-au strâns pentru prima dată în brațe. Cântărețul a fost foarte rezervat în ceea ce privește venirea pe lume a copilului său, însă seara trecută, Pepe a decis să spună câteva cuvinte despre primul lui băiat.

Citește și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos

Citește și: Pepe a renunțat la părul lung. Cum arată acum artistul: „Nu mă recunosc”

Citește și: Povestea colierului de 100.000 de euro purtat la nuntă de Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam a ales o piesă unică

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor: „Vreau să investesc în educația mea”

Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată pentru a treia oară

Pepe este foarte activ în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii săi. De data aceasta, pe canalul său de YouTube, artistul a anunțat că a împărtășit cu fanii săi primele imagini cu bebelușul.

Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile', a declarat, aseară, Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

Cum îl va chema pe băiatul lui Pepe

Artistul a dezvăluit și ce nume va purta băiatul lui. El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu', a mai spus Ionuț Pascu.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe', nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic', spunea Pepe, înainte de a deveni tată a treia oară.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton