Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină: "Are niște nemulțumiri"

 Radulescu Ruxandra
.

Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a mărturisit, recent, că înainte de a fi cu Alexandru Papadopol, ea și Cove au avut o scurtă idilă amoroasă. Ulterior actrița și Cove au rămas în relații bune, însă totul s-a schimbat atunci când prezentatorul a angajat-o la Teatrul Ion Creangă. Ioana Ginghină a povestit că s-a certat cu Cove și a menționat că mai mulți actori și-ar fi dat demisia, din cauza acestuia. Prezentatorul a oferit în sfârșit un răspuns la acuzațiile Ioanei Ginghină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină. Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului sub numele de Cove, și-a început cariera la emisiunea „Surprize, surprize”, unde a prezentat alături de Andreea Marin. Acesta a avut o relație cu actrița Ioana Ginghină, înainte ca această să fie cu Alexandru Papadopol. Ginghină și Cove au rămas prieteni, însă situația s-a schimbat radical, după ce aceasta a devenit angajata teatrului Ion Creangă, unde prezentaotorul este director. Ginghină l-a acuzat pe Cove că actorii și-au dat demisia din cauza modului în care conduce instituția. Prezentorul a comentat declarațiile pe care Ioana Ginghină le-a făcut la adresa lui.

ioana-ginghina.-sfaturi-pentru-mamele-de-adolescenteioana-ginghina.-sfaturi-pentru-mamele-de-adolescente

Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină

Gabriel Coveșeanu a explicat în detaliu conflictul pe care l-a avut cu actrița Ioana Ginghină. Acesta a subliniat că el nu a inițiat niciun fel de scandal cu actrița și că întreaga poveste are legătură cu nemulțumirea față de deciziile administrative pe care el le-a luat la Teatrul Ion Creangă.

Citește și: Ioana Ginghină și-a luat din primăvară biletele ca să meargă în Zanzibar:’Este prima dată când fac Revelionul la cald și bine…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină trebuie să evite produsele de machiaj din cauza unei probleme de sănătate:'Sănătatea e tot ce contează'

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile’. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSI

Citește și: Ce spune Ava, protejata lui Smiley, despre fetița-ventriloc, Ana-Maria Mărgean, care a uimit America: „Este dovada vie a faptului că atunci când îți dorești cu adevărat…' / EXCLUSIV

„Eu nu m-am certat cu doamna Ginghină, asta trebuie menționat! Eu nu m-am certat cu ea! Are niște nemulțumiri, este angajata Teatrului Ion Greangă, acolo unde eu sunt manager al teatrului. Și se întâmplă următorul lucru, pe care, din păcate, nu doar ea, mai mulți colegi actori, nu vor să-l înțeleagă!' a precizat Cove la FRESH by UNICA.

Ioana Ginghină, despre cearta cu Cove

Invitată în emisiunea „La Măruță', Ioana Ginghină a fost supusă rubricii Sosurile iuți, acolo unde a trebuit să răspundă la câteva întrebări incomode. Actrița a relatat că a avut o idilă cu Cove, înainte de a fi cu Alexandru Papadopol. Ginghină a menționat la acel moment că s-a certat cu Cove.

Cu Cove sunt în „clenci' în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat', a spus Ioana Ginghină, în emisiunea de la PRO TV.

Ioana Ginghină a oferit detalii despre idila cu Cove

Ioana Ginghină a povestit, în detaliu, cum a decurs idila amoroasă dintre ea și Cove, la podcastul lui Cătălin Măruță. Aceasta a menționat că a fost cu Cove, cât timp a așteptat ca Alexandru Papadopol să se despartă de partenera de la acea vreme.

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: «Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat». Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata. Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. (…) Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el, a povestit Ioana Ginghină.
FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton