Prima reacţie a Cristinei Spătar după ce fostul soţ a dat-o afară din casă. O brunetă provocatoare i-a luat locul

 Pirvu Cristina
.

Cristina Spătar a reacţionat după ce s-a aflat că fostul soţ a dat-o afară din casa de lux. Vedeta a fost înlocuită de o brunetă provocatoare, noua iubită a tatălui copiilor ei!

Tatăl copiilor ei de care a divorţat acum ani de zile i-a cerut imperativ să se mute acum câteva săptămâni. Cântăreața a fost nevoită să lase în urmă condițiile de lux de care s-a bucurat ani buni. Abia acum s-a aflat şi motivul. Conform Click, Cristina Spătar a fost ajutată moral de fosta soacră să depășească această situație dificilă. Motivul pentru care vedeta ar fi plecat din vilă ar fi acela că iubita actuală a afaceristului s-a mutat de curând în imobil.

Pentru prima oară, Cristina Spătar a reacţionat. Ea speră că lucrurile vor fi favorabile şi pentru ea.

„…fie roata chiar şi pătrată, tot se învârte ea odată. Zi bună dragii mei prieteni, numai bine vă doresc!!!❤”, a scris Cristina Spătar în dreptul unei fotografii în care nu pare prea fericită. Fanii săi imediat au reacţionat şi i-au trimis o mulţime de mesaje de înurajare.

Unde locuieşte acum Cristina Spătar împreună cu cei doi copii

Acum, cei trei locuiesc într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală. Cristina Spătar a fost nevoită să găsească o locuință pe care să o poată plăti din banii pe care îi câștigă, astfel încât, lunar ar da suma de 300 de euro. Vedeta a lăsat luxul în urmă și acum se bucură de liniște alături de cei doi copii.

Cine e misterioasa iubită a fostului soţ al Cristinei Spătar

Potrivit aceleiaşi surse, după plecarea Cristinei Spătar cu tot cu bagaje din vila luxoasă din Crevedia s-ar fi mutat Larisa Tănăsoiu, presupusa nouă iubită a afaceristului.

Tânăra ar face poze sexy în curte, dar şi în faţa şemineului lângă care altădată stăteau Cristina Spătar şi copiii ei. Fotografiile au fost postate pe Instagram de presupusa iubită a omului de afaceri.

Foto: Facebook, Instagram

Cristina SpătarCristina Spătar

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton