În ce zodie se va naște copilul lui Meghan Markle. Bebelușul regal va fi rebel, încăpățânat și energic

.

Recent, Meghan Markle a „scăpat porumbelul”, spunându-i unui fan că bebelușul ei și al Prințului William se va naște la finele lunii aprilie. Iată în ce zodie va fi copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry!

Meghan Markle este în șase luni și va naște spre finele lunii aprilie.

În sfârșit, după luni de speculații, s-a aflat în ce zodie va fi copilul lui Meghan Markle – Berbec sau Taur, deoarece Ducesa de Sussex le-a spus, zilele trecute, fanilor săi că urmează să nască spre sfârșitul lunii aprilie. Haideți, așadar, să vedem ce înseamnă asta pentru părinții săi Meghan Markle și Prințul Harry!

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți în această primăvară.

Prințul Harry și Meghan Markle va fi Berbec sau Taur.

Născut între 21 martie și 20 aprilie: Berbec

Dacă se va naște în zodia Berbecului, copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi plin de energie. Bebelușul lui Meghan Markle va fi adorabil, iubitor, dar și… neascultător și competitiv. Dat fiind că cei mai mulți dintre nativii Berbec sunt lideri înnăscuți, Meghan și Harry, dar și bona copilului vor avea ceva de lucru cu acest micuț voluntar… Berbecii au în general o părere foarte bună despre ei înșiși, cel puțin la prima vedere (pentru că sunt mult mai profunzi, de fapt), așa că au tendința să se implice în orice, mai ales că sunt convinși că se pricep, indiferent despre ce este vorba. Iar acest lucru îi împinge uneori spre aventuri incredibile.

Onești, dar combativi

Nu e de mirare să vedem nativii Berbec practicând sporturi extreme, sărind cu parașuta sau făcând bungee jumping – așadar, dacă se va naște în zodia Berbecului, copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry ar putea crea… ravagii în jurul lui!

Dat fiind că Meghan, născută în zodia Leului, este și ea un semn de Foc, cu siguranță va încuraja latura rebelă, dar și impetuozitatea copilului ei, dacă acesta se va naște în zodia Berbecului. Harry, ca o Fecioară glacială și perfecționistă, va avea mai mult de luptat din această cauză și, probabil, în casa Ducilor de Sussex se va auzi adeseori „refrenul”: Ce naiba mai face copilul ăsta acum?!

Meghan și Harry așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

 

Născut între 21 aprilie și 21 mai: Taur

Acești nativi ai zodiacului sunt stoici, hotărâți, puternici și foarte practici. Domeniul lor este viața reală și se gândesc profund la lucrurile care li se întâmplă și mai ales ce înseamnă asta din punctul lor de vedere.

Poate că, de multe ori, acești nativi li se par celorlalți „mai înceți”, dar lor le place, de fapt, să cântărească lucrurile așa cum trebuie, dându-le atenția necesară. Dacă vreți să aflați răspunsul corect, întrebați un Taur, cu siguranță acest nativ a studiat înainte cu minuțiozitate problema!

Afectuoși, iubitori, dar posesivi

Copiii din zodia Taur sunt foarte afectuoși, iubitori și, de obicei, destul de ușor de manipulat… Asta doar până în momentul în care nu mai ești de acord cu ei sau încep să nu te mai asculte. Acela este momentul în care ar trebui să abandonezi orice speranță, pentru că acești copii nu pot fi convinși de contrariu, sunt extrem de încăpățânați. Pe scurt, dacă bebelușul lor va fi Taur, Meghan și Harry vor avea ceva de furcă… Harry, fiind Fecioară, ar putea încerca să vină cu argumente, dar va da greș. Leoaica Meghan ar putea, inițial, să-l lingușească pe copil și să încerce să-i cânte în strună, dar mai apoi va sfârși prin a-și pierde cumpătul.

 

Altfel, Taurii fiind mari iubitori de lux, confortul este foarte important pentru ei. Aceștia apreciază lucrurile fine, iar dacă se nasc cu „lingurița de argint în gură”, cum va fi și cazul bebelușului regal, cu atât mai bine!

O altă problemă a Taurilor este posesivitatea. Nu le place să se atingă nimeni de lucrurile lor, drept urmare nici nu sunt prea darnici și sunt foarte grijulii cu bunurile lor, așadar, frații sau prietenii unui copil Taur ar fi bine să nu atenteze la jucăriile lui, pentru că vor plăti din greu…

Așadar, Meghan Markle și Prințul Harry vor crește un copil temerar, un lider aprig sau un pragmatic raportat la realitate? Nu mai e mult până vom afla, Ducesa de Sussex este în luna a șasea…

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton