Prima poză cu fiica Adelinei Pestriţu după ce a ieşit din spital. Micuţa Zenaida a avut probleme de sănătate

 Pirvu Cristina
.

Adelina Pestrițu și fiica sa au petrecut ultimele zile în spital. Zenaida Maria a avut probleme de sănătate, iar medicii au intervenit. Acum se simte bine, amândoua s-au întors acasă. 

Adelina Pestrițu a petrecut mai multe zile în spital, chiar și noaptea de Revelion, deoarece fiica ei și a lui Virgil a avut probleme de sănătatea. Inițial, micuța a avut febră, dar starea ei s-a agravat ulterior. Părinții au decis că au nevoie de ajutorul medicilor, au mers de urgență la spital. Acolo au avut parte de atenția doctorilor, în toată această perioadă.

Au petrecut trecerea dintre ani într-un salon de spital, în trei. Au fost însă fericiți că sunt sănătoși, că au o familie frumoasă. Iată că ieri a venit vremea și Zenaida împreună cu Adelina și Virgil au ajuns acasă. Adelina le-a spus fanilor ei că micuța este bine, este sănătoasă și veselă.

În imaginea postată se poate observa că fetița are un zâmbnet plăcut, este foarte împlinită în brațele mămicii ei.

„Si iata si prima noastra poza din 2019 in sfarsit acasa! 
Suntem sanatoase si vesele ca ne-am intors in caminul nostru unde e cald si bine! 
Va multumim pentru toate mesajele si gandurile bune! 
Va imbratisam si va uram un An plin de reusite!”, a precizat Adelina în mediul online.

Clipe de coșmar pentru Adelina Pestrițu! A ajuns la spitalul de urgență cu fiica ei

Nu-și făcuse niciun plan de Revelion, dar soarta i-a rezervat o noapte cu mari emoții. Cu o zi înainte de Revelion, fiica Adelinei Pestrițu s-a îmbolnăvt și, ceea ce părea o stare febrilă normală, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru familia lor. Astfel că Adelina și Virgil s-au văzut nevoiți să petreacă Revelionul într-o cameră de spital, Zenaida, fiica lor în vârstă de cinci luni, confruntându-se cu serioase probleme de sănătate:

„Și, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Și cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3', a povestit Adelina pe site-ul ei, edamagazine.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton