Prima imagine cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, după ce au devenit părinți. Au transmis un mesaj tuturor

 Pirvu Cristina
.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au devenit părinți în urmă cu câteva zile. Acum, cei doi au făcut prima poză împreună după ce băiețelul lor a venit pe lume. Iată ce mesaj au transmis și cât de fericiți sunt. 

În urmă cu o săptămână, cei doi au primit cea mai mare bucurie. Au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Iată că acum au făcut o poză împreună, pe care au arătat-o și fanilor.

Sunt fericiși, sunt liniștiți, bucuroși de comoara cea mare din viața lor: micuțul Alexandru.

„Părinți fericiți”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul imaginii postate în mediul online.

Lavinia Pârva a născut pe 16 mai un băiețel perfect sănătos. Cel mai mic membru al familiei se va numi Alexandru Bănică. Ștefan Bănică Jr. a vrut să mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ei și le-au transmis toate gândurile bune.

Prima imagine cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, după ce au devenit părinți. Au transmis un mesaj tuturorPrima imagine cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, după ce au devenit părinți. Au transmis un mesaj tuturor

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au ales un nume special pentru băiețelul lor

Puțini sunt cei care știu că Ștefan Bănică a avut un frate care a murit în urmă cu 18 ani, într-un accident rutier. Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun, în Sectorul 3 al Capitalei. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru nu a murit pe loc, ci s-a stins la spital.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică, poreclit „Bababu’ erau fraţi de tată și aveau o relație bună.

Foto: Instagram, VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton