Cât costă noua casă a lui Ruby. Artista a investit în ea tot ce a câștigat!

 Oana Pantazi
.

În luna martie, Ruby aștepta cu nerăbdare să se mute în noua ei casă și iată că, acum, este la un pas de a-și vedea visul cu ochii. Iată câți bani a investit artista în duplexul în care urmează să se mute împreună cu iubitul și cu bunica ei!

În primăvară, Ruby povestea într-o emisiune TV că mai are o săptămână până când ăși va împlini visul sută la sută, noua ei casă fiind una pe trei niveluri, „nu foarte mari, dar drăguțe”. Artista a investit foarte mult în noua locuință, dar nu a făcut rabat de la nimic și și-a aranjat-o după gustul ei, având chiar și o oglindă pe tavanul dormitorului:

„A fost dorința mea, am văzut o poză pe Instagram cu oglinda pe tavan și am vrut și eu să-mi fac selfieuri. Dacă s-ar pune acum în genunchi (n.r. Robert, iubitul ei), aș vrea să vină cu un mare inel și cu o maimuță. Nu mă lasă să îmi iau maimuță. I-am făcut dormitor copilului, dar momentan stă mamaie în el care, se comportă ca un copil la 80 de ani. Sus e camera de joacă a lui Robert pentru că Robert nu are toți boii la bicicletă, e un copil ca și mine și are nevoie de un spațiu dedicat pentru asta', spunea Ruby în emisiunea Răi Da Buni.

Investiția se ridică la 300.000 de euro!

După aventura Asia Express, Ruby și iubitul ei vor fi în sfârșit la casa lor, cuibușor în care artista a investit o sumă uriașă: „Mai am de lucru la casă, aştept să vină canapeaua şi blatul de bucătărie şi să-mi prăjesc prima porţie de cartofi prăjiţi în bucătăria mea. Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea.

Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex. Locuiesc cu iubitul meu, dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi după ce pun balustradă la balcon. Mamaia este deocamdată la Constanţa unde are grijă de un frăţior mai mic de patru ani de la tatăl meu', a declarat Ruby pentru click.ro.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton