Prima imagine cu Alina Pușcau, după ce s-a vindecat de COVID: „Sunt foarte fericită”

 Sutiu Theodora
.

Prima imagine cu Alina Pușcau, după ce s-a vindecat de COVID. Actrița a trecut, în urmă cu o lună, prin clipe de coșmar. Modelul a luat o formă foarte agresivă a tulpinei Delta, care a adus-o până la urmă pe patul de spital. Acum, este complet refăcută și poate reveni la viața pe care a avut-o înainte să contracteze virusul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri, pe 24 septembrie, Alina Pușcău a revenit în mediul online. Vedeta a publicat mai multe filmuleț la secțiunea story, prin în care a anunțat că acum se simte, în sfârșit bine. De două ori a fost transportată cu ambulanța la spital, medicii i-au făcut perfuzii și i-au dat un tratament, iar apoi au trimis-o acasă. Din fericire, deși cazul ei a părut grav, vedeta a trecut peste această cumpănă din viața ei.

alina-1-1alina-1-1

Prima imagine cu Alina Pușcau, după ce s-a vindecat de COVID. Care este starea ei de sănătate

Mai mult decât atât, Alina Pușcău, care s-a vindecat de COVID, a oferit și amănunte despre perioada în care s-a aflat în covalescență. Cu zâmbetul pe buze și roșie în obraji, actrița spune că este, pur și simplu, fericită.

„Tocmai am plecat de la mama de acasă. Ea m-a îngrijit cât timp am avut Covid. Acum sunt acasă, sunt bine și pot să călătoresc. Plec la Los Angeles în curând. Sunt foarte fericită că acum pot să mă uit și la televizor. Dumnezeu e atât de bun cu mine!', a anunțat Alina Pușcău pe Instagram.

Citește și: Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19

Citește și: De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel:

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul

Citește și: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

Actrița regretă că nu s-a vaccinat anti-COVID

Acum câteva săptămâni, în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3, că cel mai mare regret al ei este ca nu s-a vaccinat, pentru că, dacă ar fi făcut asta, poate virusul nu ar fi afectat-o atât de tare.

„Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap.

Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni.

Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică…', a dezvăluit Alina Pușcău, imediat după ce a părăsit spitalul.

Vedeta a crezut că virusul o va omorî

Atunci când a aflat că are COVID și starea ei s-a înrăutățit, Alina Pușcău, le mărturisea fanilor săi, din mediul online, că se teme pentru viața ei. Din fericire, până la urmă, totul s-a terminat cu bine.

„Este COVID, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea.

Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. COVID-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios, faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.

Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu', spunea atunci Alina Pușcău, despre experiența ei COVID.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton