Ce părere are Luca, fiul cel mare al lui Reghe, despre Anamaria Prodan: "Este ca a doua mamă"

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan a publicat cartea „Da, sunt cea mai bună!”, unde vorbește deschis despre cele mai dezbătute subiecte din viața sa. De la relația cu Laurențiu Reghecampf, la relația pe care o are cu fiul antrenorului de fotbal, dar și despre cum s-a înțeles cu fosta parteneră de viață a soțului său. Cu toate acestea, o declarație făcută de Luca Reghecampf ne-a atras atenția. Iată ce spune tânărul despre impresară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În primele volume din cartea impresarei de fotbal apare un fragment în care Luca, primul copil al lui Laurențiu Reghecampf din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, vorbește deschis despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan.

mm-3mm-3

Băiatul susține că aceasta i-ar fi fost ca o a doua mamă și că are sentimente puternice pentru ea.

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…’/ EXCLUSIV

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan

Laurențiu Regehcampf are un băiat din căsătoria cu Mariana Pfeiffer. Tânărul a cunoscut-o pe Anamaria Prodan, momentan actuala soție a antrenorului, pe la vârsta de 5 anișori.

Sexy impresara spune în cartea ei că s-a atașat extrem de repede de primul băiat al lui Reghe.

'(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Ei i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită', povestește Anamaria Prodan în cartea ei.

În primul volum din cartea Anamariei Prodan, Luca Reghecampf a spus ce sentimente are pentru impresară. Băiatul susține că aceasta e ca o a doua mamă pentru el și că nu a făcut niciodată diferențe. În încheierie, Luca i-a spus că o iubește și că îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase.

'Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc', este mesajul transcris în cartea Aneimaria Prodan.

Băiatul lui Reghe a locuit cu familia în Dubai

Luca a decis să se mute în Dubai pentru studii. Acesta a locuit cu familia Reghecampf, iar în vacanțe mergea în vizite la mama sa.

'Anii au trecut, copilul a crescut și, la 15 ani, a decis să studieze în Dubai, locuind la tatăl său, deci în familia noastră, iar vacanțele să le petreacă la mama sa, ceea ce a adus liniște și mulțumire pentru toate părțile', spune, în cartea sa, Anamaria Prodan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton