Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi: "Timpul vindecă este...". De unde au pornit zvonurile

 Radulescu Ruxandra
.

Care a fost prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi. Florin Ristei și iubita sa, Naomi, formează un cuplu de doi ani, iar între timp cei doi s-au logodit. Ristei și Naomi Hedman s-au întâlnit pentru prima dată la concursul X-Factor, iar din acel moment relația a început să devină din ce în ce mai seriosă. Recent, s-a zvonit că artistul și iubita sa s-au despărțit, după ce Ristei a făcut o postare ce a pus fanii pe gânduri. Florin Ristei a clarificat situația apropo de acest aspect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care a fost prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi. Florin Ristei s-a logodit în 2021 cu iubita sa Naomi Hedman, iar fanii au fost foarte fericiți că artistul și-a găsit o iubită atât de frumoasă și talentată. Ristei a remarcat-o pentru prima dată pe cea care avea să-i devină logodnică la emisiunea X-Factor, unde era jurat. Cei doi s-au îndrăgostit și au pus bazele unei relații serioase, totuși s-a zvonit în ultima vreme că povestea lor de iubire s-a sfârșit. Florin Ristei a postat un mesaj pe social-media, în care spunea „timpul vindecă totul”. Mulți au tras imediat concluzia că este vorba despre el și Naomi. Iată ce a avut de comentat Florin Ristei cu privire la statusul misterios.

florin-ristei-naomi-hedmanflorin-ristei-naomi-hedman

Care a fost prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi

Florin Ristei și-a manifestat adeseori iubirea față de partenera sa, Naomi Hedman. Cei doi se potrivesc de minune, și se pare că artistul vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de ea. Ristei și Naomi s-au logodit și par extrem de fericiți împreună, însă recent s-a spus aceștia s-au despărțit. Zvonul a fost generat de o postare a lui Florin Ristei în care a scris „timpul vindecă totul”. Ristei a clarificat situația și se pare că nu are legătură cu iubita sa, ci este de fapt titlul noului său single.

Citește și: Florin Ristei, despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman:„Noi ne-am logodit demult. Petrecerea o să o facem…’

Citește și:Cum își împart averea Florin Ristei și Naomi Hedman:'Banii ei sunt și banii mei'. Ce spune cântărețul despre salariul de la Antena 1 și cu ce se ocupă iubita lui

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta', a declarat Florin Ristei, exclusiv, pentru Unica.ro.

Florin Ristei despre Naomi: „Nu căutam neapărat o relație”

Florin Ristei a recunoscut în urmă cu ceva timp că la momentul în care a întâlnit-o pe actuala logodnică nici măcar nu-i trecea prin minte să aibă o relație serioasă. Acesta și-a dat seama că între ei există o chimie unică și a descoperit că au foarte multe lucruri în comun, ceea ce i-a apropiat cu adevărat.

„Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit (n.r. pentru o relație), dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte. Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții.

În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune, avem amândoi o latură artistică, niște principii și niște valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză', declara Florin Ristei mai demult, potrivit Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton