Cine este Joaquin Bonilla de la America Express. E din Mexic și s-a mutat în România de 20 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Joaquin Bonilla de la America Express. Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din România va avea premiera peste câteva zile. America Express 2023 va începe cu un nou sezon de neuitat, iar vedetele vor avea parte de experiențe noi. Printre acestea se numără și Joaquin Bonilla, care face echipă cu Ovidiu Buta. Iată cine este Joaquin Bonilla de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cine este Joaquin Bonilla de la America Express. Joaquin Bonilla participă la America Express 2023, alături de coechipierul său Ovidiu Buta. Emisiunea de la Antena 1 va începe în doar câteva zile, iar Drumul Aurului îi vor purta pe concurenți prin Guatemala, Mexic și Columbia. De asemenea, cele 9 echipe vor avea parte de experiențe de neuitat.

joaquin bonillajoaquin bonilla

Dintre cele 9 echipe de vedete care pornesc pe Drumul Aurului se numără și cea formată din stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla. Putem spune că cei doi au un avantaj, deoarece Joaquin este originar din Mexic. Chiar și așa, competiția America Express îi va provoca pe concurenți și îi va scoate din zona de comfort.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta de la America Express.A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și:Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express:'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Citește și: Primele imagini de la America Express.Când începe emisiunea prezentată de Irina Fodor

Citește și:Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind:„Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat'

Joaquin Bonilla – Viață personală

Joaquin Bonilla s-a născut în Ciudad de Mexicoo, în Mexic, în 1970. În vârstă de 52 de ani, Joaquin are o înălțime de 1,83 și o greutate de 79 kilograme, potrivit știridirecte.ro. Concurentul de la America Express are ochii căprui. Colegul de echipă al lui Ovidiu Buta mai are două surori mai mari decât el, dintr-o căsătorie a tatălui său. Mama lui este mexicană, iar tatăl său este din Costa Rica.

Joaquin Bonilla – Carieră

Joaquin Bonilla a absolvit Universitatea Autonomă Metropolitană, din Mexic, în perioada 2000. În prezent este director creativ, story teller și personal brand coach. Joaquin a petrecut un an în orașul Guadalajara, iar înainte să termine facultatea, a decis să urmeze drumul artei. A început să predea design grafic la o anumită școală, după care a reușit să își construiască propriul drum. Joaquin Bonilla a reușit să își creeze o carieră de succes în România ajungând să aibă propriul brand. Acesta a jucat și în filmul  Love by Design', interpretând rolul unui reporter.

Experiența a fost total neașteptată, iar după ce am încheiat filmările, gândul care mi-a rămas în minte a fost cel de respect pentru orice actor. Am crezut că va fi ușor, mai ales că mi se părea că experiența mea ca și om de creație este similară, în sensul că trebuia să rețin prezentările către client, să le repet, să vând conceptul, practic să joc' pe scena publicității. Însă nu e așa deloc. ', a declarat  Joaquin Bonilla de la America Express, cu privire la întreaga experiență.

Joaquin Bonilla locuiește de mai bine de 20 de ani în România

Concurentul de la America Express a ajuns în România în 2000, când a aplicat pentru un job de director de creație cu experiență internațională. Deși locul de muncă era doar de patru luni, Joaquin Bonilla a decis să se stabilească în București.

Anii au trecut, iar Bonilla și-a creat propriul brand și a început să colaboreze cu industria FMCG, a mâncării, auto, finanțe și bănci. Joaquin este prieten foarte bun cu Ovidiu Buta, dar și colegi de breaslă. Cei doi vor parcurge împreună 7.000 de kilometri din Mexic, Guatemala și Columbia.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton